Порто определи зашеметяваща цена на Хълк


Н. Гавазов

Порто определи зашеметяваща цена на Хълк

Ръководството на Порто предупреди Милан, че „росонерите" ще трябва да се разделят със 100 милиона евро, ако искат да привлекат на „Сан Сиро" нападателя на тима Хълк, съобщава La Gazzetta dello Sport. Както е известно, в края на миналата седмица вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани призна за интерес към звездата на португалският гранд, но днес президентът на „драконите" Пинто Да Коща съобщи в интервю за A'Bola , че 24-годишният футболист струва 100 милиона евро и „росонерите" не са в състояние да платят тази цена.

Босът не пропусна да се подиграе на италианците, за проваления трансфер на Сисоко преди две години, когато от Милан откриха, че защитника има болни зъби и отказаха сделката.

„Хълк в Милан трябва да е някаква шега. Те преди това искаха Али Сисоко и не можаха да го купят. Послужиха си с оная история със зъбите, когато в действителност играча имаше по-здрави зъби от моите. Ние нямаме никакви оферти за който и да е наш играч, но ако все пак някой иска да подпише с тях, ще трябва да плати клаузата за освобождаване. За Хълк тя е 100 милиона евро и аз няма да го пусна, дори някой да ми предложи 99 милиона евро. Или плаща цялата сума или нищо", заяви Да Коща в интервю за A'Bola.

 

  Сподели
103