Сасуоло ще открадне точка от Интер


Н. Гавазов

Сасуоло ще открадне точка от Интер

Сасуоло - Интер

Стадион: "Чита дел Триколоре", Реджо нел Емилия

Дата: 08.10.2022 г.

Час: 16:00 ч.

Съдия: Симоне Соза

Сасуоло и Интер ще открият съботната програма на 9-я кръг на Серия А.

След осем мача в това италианско първенство Сасуоло е на осмо място с 12 точки, на четири точки зад шестата позиция, която осигурява билет за евротурнирите. "Зелено-черните" успяха да се доберат до три победни резултата в цялата турнирна дистанция, направиха същия брой равенства и два пъти напуснаха терена победени. Тимът на Алесио Диониси спечели последните си две срещи, побеждавайки последователно Торино с 1:0 като гост и Салернитана с 5:0 у дома. С тези победи отборът прекъсна поредица от четири срещи без победа, в които загуби само веднъж. В същото време като вземем предвид последния сезон, Сасуоло у дома в Серия А успя да спечели само два мача, да завърши наравно още два мача и се провали три пъти.

Интер не се справя добре през този сезон в Серия А. В момента тимът също има 12 точки на сметката си, но е с място по-надолу от днешния съперник поради по-лошата голова разлика. "Нерадзурите" все още нямат равенство през тази кампания. Тимът постигна победи четири пъти и се провали четири пъти. Освен това в осем срещи миланци вече допуснаха цели 13 попадения. Впрочем, миланци пристигат в Реджо нел Емилия в добро настроение. През седмицата хората на Симоне Индзаги победиха Барселона с 1:0 в Шампионска лига и не само, че направиха добра заявка за излизане от групата, но и да заглуши слуховете а евентуално уволнение на треньора. Заслужава да се отбележи, че клубът от Милано загуби в три поредни гостувания в Серия А, но успя да отбележи всеки път.

Сасуоло има няколко загуби - контузеният защитник Мерт Мюлдур, халфът Хамед Траоре, както и нападателите Доменико Берарди и Грегоре Дефрел. Интер е без Габриел Бразао и Алекс Кордас, защитник Далберт, дефанзивния халф Марсело Брозович, както и нападателите Хоакин Кореа и Ромелу Лукаку.

Отборите са изиграли само 19 срещи помежду си. Всички те се състояха от 2013 до 2022 г. Изненадващо, въпреки статуса на фаворит на Интер, той има по-малко победи - осем. Докато Сасуоло спечели девет пъти. В мачовете от миналия сезон отборите си размениха победи като гост. Интер спечели с 2-1, а Сасуоло с 2-0. Интер   спечели 4 от последните шест мача. "Нерадзурите" са в серия от три победи на този терен. Пет от последните им шест срещи видяха над 2.5 гола. В четири мача и двата отбора отбелязват гол.

Букмейкърите отдават предпочитания на гостите, като техният коефициент за победа е около 1.8, докато успех на домакините се оценява на около 4.40. Съгласни сме отчасти с това, като причината е, че Интер пристига тук след тежък мач с Барселона. Отборът едва ли се е възстановил напълно от тази среща, което ни кара да предположим, че Сасуоло има големи шансове да открадне точка от своя именит съперник.

Прогноза: Сасуоло - Интер 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Симоне Индзаги)
 
Ханданович
   
Шкриняр
Ачерби
Бастони
Дъмфрис
Барела
Аслани
Чалханоглу
Димарко
Джеко
Мартинес
Кириякопулос
Пинамонти
Лауренте
Торствед
Лопес
Фратеши
Роджеро
Ферари
Ерлиг
Тойлян
   
Консили
 
Сасуоло (Алесио Диониси)

Обоснована прогноза: Сасуоло - Интер 1:1

  Сподели
328