Sky Sports: Милан започна преговори за Марко Марин


Н. Гавазов

Sky Sports: Милан започна преговори за Марко Марин

Представители на Вердер Бремен са били забелязани във вторник вечер в Милано, за да преговарят за евентуален трансфер на немския талант Марко Марин в "росонерите", съобщава Sky Sports. Според информацията, спортният директор на клуба Клаус Алофс е вечерял с човек от ръководството на Милан в известен ресторант, където е било обсъдено бъдещето на нападателя на "бременските музиканти".

Бившият германски нападател е бил на обяд с италианския си колегата Ариедо Брейда. Заедно с тях, като посредник е бил и Джакомо Петралито. Те са разговаряли и за Дидак Вила, испанският бек, когото Милан иска да изпрати някъде, за да натрупа опит, както и за Сократис Папастадопулос, за когото се говореше още през януари, че е искан от Вердер. От играчите на немския клуб, желаната цел със сигурност е Марин. В миналото той беше искан от Интер, но сега е изкушение за Милан.

Двата отбора също ще изиграят и приятелски мач през юли на германска земя.

Марко Марин е свързван с Манчестър Юнайтед, Рома, Барселона, Реал Мадрид, Арсенал, Севиля, Тотнъм и най-вече с Челси. Смята се, че сумата от около 15 милиона евро е достатъчна, за да се закупи нападателя, въпреки че цената най-вероятно ще се намали, ако в сделката са включени и желаните от Вердер играчи.

 

  Сподели
131