Лацио без проблеми срещу Специя (видео)


FUTBOL-TV

Лацио без проблеми срещу Специя (видео)

Лацио не бе затруднен особено и постигна лесна победа с 4:0 при домакинството си на Специя, което бе от програмата на 8-ия кръг в Серия А. Сергей Милинкович-Савич вкара две попадения за "орлите“, а по един гол добавиха Закани и Романьоли. Българският национал Петко Христов не игра за гостите, тъй като е с контузия.

Лацио имаше шанс да открие резултата още в 3-ата минута, но звездата на тима Чиро Имобиле пропусна дузпа. Девет минути по-късно Фелип Андерсон намери Матия Закани, който се разписа за 1:0.

В 24-ата минута Алесио Романьоли удвои аванса на "орлите“ с първия си гол за тима, след като през лятото премина от Милан в Лацио. Домакините завършиха първото полувреме с два точни удара, които им донесоха и комфортния аванс.

Лацио продължи да доминира и след почивката. Сергей Милинкович-Савич изигра страхотна втора част и вкара две попадения – в 61-вата и 91-вата минути. Сръбският национал вече има четири гола в последните три срещи за Лацио.

С тази си победа римските "орли“ вече са на 3-ото място в Серия А класиране с актив от 17 точки, колкото има и вторият Аталанта, който днес посреща Фиорентина.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
365