Ювентус ще се завърне на победния път


Н. Гавазов

Ювентус ще се завърне на победния път

Ювентус - Болоня

Стадион: "Алианц Стейдиъм", Торино

Дата: 02.10.2022 г.

Час: 21:45

Съдия: Росарио Абисо

Ювентус не започна добре този сезон. В момента отборът заема скромното 8-мо място в таблицата за класиране, а слуховете за смяна на Масимилиано Алегри стават все по-чести. В същото време тимът има сериозни проблеми с реализацията. Само 9 отбелязани гола в 7 мача, което е нищожно малко за отбор като "бианконерите". Последната победа на торинци е от 31 август, след това последваха три загуби и две равенства в пет срещи. Върхът на падението дойде при гостуването на новака Монца - загуба с 1:0.

Болоня започна лошо кампанията, без победа в първите пет мача, което доведе до уволнението на Синиша Михайлович и замяната му с Тиаго Мота. Тази треньорска рокада имаше ефект в двубоя с Фиорентина - победа с 2:1, като при това "рособлу" изоставаха в резултата, но проявиха характер и обърнаха мача. Следващият двубой върна болонци в реалността - домакинска загуба с 1:0 от по-скромния Емполи и на преден план отново излязоха проблемите с реализацията на положенията.

Погба, Киеза и Кайо Хорхе продължават да се възстановяват. Най-близо до завръщане е италианецът, който се очаква да поднови пълноценни тренировки в средата на октомври. Гостите са без Бароу.

- Ювентус доминира в този сблъсък  с 36 победи, 10 равенства и само 2 поражения в последните 48 срещи с Болоня.

   

- Ювентус имаше 12 победи срещу Болоня преди равенството 1-1 в предишната среща на отборите на "Алианц Стейдиъм".

-    Само в една от последните пет директни срещи между тези съперници бяха отбелязани три или повече гола.

Домакините са фаворити в срещата и едва ли торинци ще изпуснат шанса да си подобрят настроението срещу един от аутсайдерите в турнира. Това се вижда и от букмейкърите, които предлагат 1.50 за успех на Юве и 6.50 за победа на гостите. Нашите препоръки се покриват с тези на букмейкърите, а в добавка ще посъветваме читателите си и почитателите на залозите да помислят и за гол на домакините през първото полувреме.

Прогноза: Ювентус - Болоня 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Болоня (Тиаго Мота)
 
Скорупски
   
Силвестри
Лукуми
Медел
Лукоганис
Сориано
Шутен
Домингес
Орсолини
Арнаутович
Сансоне
Милик
Влахович
Костич
Рабио
Паредес
Локатели
Куадрадо
Данило
Бонучи
Бремер
   
Шчесни
 
Ювентус (Макси Алегри)

Обоснована прогноза: Ювентус - Болоня 2:0

  Сподели
463