Морати: Слуховете за идването на Моуриньо и Тевес са лъжа


Н. Гавазов

Морати: Слуховете за идването на Моуриньо и Тевес са лъжа

Президентът на Интер Масимо Морати заяви, че той няма никакво намерение да прави някакви големи промени в отбора и също така подчерта, че не е в никакви контакти с Жозе Моуриньо и Карлос Тевес. Както е известно, в медиите се появиха спекулации, че през лятото се готви чистка в „нерадзурите", като голяма част от играчите, които не успяха да защитят шампионската си титла в Европа и Италия ще бъдат освободени.

„Чух всичко - истории, според които ние ще продаваме играчи, ще купуваме други, но това не е истина, защото Интер има стабилна база и няма нужда от подобни неща. Ще видим какво може да направим на пазара, евентуално може да се опитаме да намалим възрастта на отбора, но като цяло, това ще бъде отбора", заяви Морати за Sky Italia.

"Моуриньо? Напоследък не съм се чувал с него и вие добре знаете, че той в момента работи за Реал Мадрид. Относно Тевес, аз разбрах от телевизията, че се намира в Милано. Между нас няма абсолютно нищо и всичко това са най-обикновени слухове", допълва босът на Интер.

Запитан, ще отдаде ли почит на градския съперник Милан, който както е известно е на точка от спечелване на Скудетото, Морати отговори дипломатично: „Който и да спечели шампионата, значи го е заслужил".

 

  Сподели
89