Удинезе - Интер: Тежко изпитание за гостите


Н. Гавазов

Удинезе - Интер: Тежко изпитание за гостите

Удинезе - Интер

Стадион: "Дачия Арена", Удинезе

Дата: 18.09.2022 г.

Час: 13:30 ч.

Съдия: Паоло Валери

Програмата на 7-я кръг на Серия А за неделя ще започне в североизточната част на Италия, където местният Удинезе ще приеме Интер. Двубой, който обещава да бъде много интригуващ и истинско предизвикателство за почитателите на залозите, както впрочем са повечето срещи от първенството на Серия А през последните години.

Удинезе заема 4-то място в класирането на италианския елит набирайки 13 точки. Изоставането от Наполи, Аталанта и Милан е само една точка.

Удинезе в първия кръг бе победен от Милан (2:4), но след това не загуби нито един мач. Освен това след равенство със Салернитана тимът на Андреа Сотил постигна четири победи. И най-гръмката - в петия кръг Удинезе унищожи Рома (4:0). Римляните и Жозе Моуриньо просто капитулираха пред практичната игра на фриулци. В последния кръг Удинезе спечели като гост Сасуоло с резултат 3:1.

Интер е на шесто място след шест изиграни мача, в които събра 12 точки, което се смята за разочароващо.

"Нерадзурите" започнаха септември с две поражения. Първо тимът на Симоне Индзаги загуби от Милан - 2:3. А няколко дни по-късно Интер загуби от Байерн в Шампионска лига. А още по-рано имаше поражение от Лацио (1:3), като Интер не показа абсолютно нищо в тази среща. Тази седмица Интер победи чешкия Виктория (2:0) в Шампионска лига. Но тази победа едва ли може да се нарече показателна. По-скоро сега трябва да се акцентира върху факта, че вицешампионът на Италия изглеждаше много слаб на фона на своите конкуренти в главния европейски клубен турнир.

Домакините са без Бута и Масина. Гостите продължават да са без Лукаку, който трябва да се завърне в началото на октомври. Чалханоглу е с травма на бедрото и се очаква да бъде в строя също в началото на октомври.

    - Интер спечели пет и завърши наравно една от последните шест срещи с Удинезе.

    - Интер вкара девет гола в предишните три победи над Удинезе.

  

Предстоящата среща ще е истинско изпитание за Интер и последното, което ще интересува миланци са историята и наситената със забележителности Фриулия. Домакините са в страхотна форма и имат огромни шансове да вземат трите точки. В същото време опитът и традициите са на страната на гостите, което ни пречи с лека ръка да ги задраскаме. За това и нашето предложение е в посока "и двата отбора да вкарат" и "над 1.5 гола в мача.

Прогноза: Удинезе - Интер 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Симоне Индзаги)
 
Ханданович
   
Шкриняр
Ачерби
Бастони
Дармиан
Барела
Брозович
Мхитарян
Димарко
Джеко
Мартинес
Делуфеу
Бето
Удоджи
Макенго
Уолъс
Ловрик
Перейра
Ебоси
Бекао
Перес
   
Силвестри
 
Удинезе (Андреа Сотил)

Обоснована прогноза: Удинезе - Интер 1:1

  Сподели
448