Анонс на 6-ти кръг на Серия А


Н. Гавазов

  Анонс на 6-ти кръг на Серия А

Аталанта - Кремонезе

Аталанта се провали през миналия сезон, заемайки осмо място в таблицата за класиране, като основната причина за това според различни специалисти е късата пейка на "нерадзурите" и участието им в евротурнирите. Бергамци сега са ангажирани само с мачове от вътрешното първенство и резултатите са видими - 4 победи и едно равенство срещу шампиона Милан, а това засега означава трето място в таблицата за класиране, но при днешна победа ще върне тима на първата позиция.

При Кремонезе нещата не са добре. Новакът загуби първите си четири срещи и спечели първата си точка едва в миналия кръг, завършвайки 0:0 със Сасуоло. Успокояващото е, че хората на Масимилиано Аивини играха в първите си двубои с Фиорентина, Рома, Торино и Интер, като във всеки един от тези двубои те дадоха битка на съперниците си.

Аталанта е фаворит за спечелване на срещата. Бергамци разполагат с по-качествен състав, а и имат подкрепата на трибуните.

Прогноза: Аталанта - Кремонезе 2:0

 

Болоня - Фиорентина

Болоня все още е без победа, завършвайки наравно в три мача и губейки от Лацио и Милан. "Рособлу" не изглеждат обречени, но клубът побърза да е раздели с опитния Синиша Михайлович и тепърва ще разберем, дали това решение не е прибързано.

Фиорентина започна с победа над Кремонезе и след това записа три равенства и една загуба. Трябва да кажем обаче, че две от равенствата бяха срещу Наполи и Ювентус. Може би е излишно поражението в Удине, но за това "виолетовите" трябва да се сърдят на себе си, защото фриулци поведоха в началото и затвориха играта, а флорентинци таака и не намериха път към вратата на съперника.

Фиорентина е по-добрият отбор, а и треньорската рокада в Болоня едва ли ще се отрази добре на тима.

Прогноза: Болоня - Фиорентина 1:2

 

Лече - Монца

Двата новака са без победи, като "вълците" са с две равенства и три загуби, а пиемонтци допуснаха 5 поражения. Погледнато глобално, южняците изглеждат по-подготвени и организирани, така че очакванията са, че те ще спечелят дербито на аутсайдерите.

Прогноза: Лече - Монца 2:1

 

Сасуоло - Удинезе

Сасуоло  е на 12-то място в шест точки от пет мача. Равенствата на "зелените" обаче бяха на гости на Специя и Кремонезе, както и у дома на Милан.

Удинезе започна със загуба от Милан и домакинство равенство срещу Салернитана, но след това фриулци побързаха да опровергаят мрачните прогнози, записвайки три последователни победи, като последната срещу Рома е повече от шокираща - 4:0.

Сасуоло търси първата си победа в лигата в двубои между двата отбора от март 2018 г., но ще е много трудно за "неровердите" да прекършат намиращия се в добра форма тим на гостите.

Прогноза: Сасуоло - Удинезе 1:1

 

Лацио - Верона

Лацио е отборът с най-много мачове от всички представители в Серия А и тепърва ще разбираме как ще се отрази това на представянето на тима. Като изключим загубата в миналия кръг с Наполи, "орлите" се представят прекрасно  - равенства при гостуванията на Торино и Сампдория, както и победи над Болоня и Интер.

Верона загуби домакинствата си на силните Наполи и Атааланта, направи равенства на терена на слабаците Емполи и Болоня и победи у дома си аутсайдера Сампдория. Типично представяне за средняк, така че чудеса няма как да очакваме от хората на Габриеле Чофи.

Домакините са по-силният отбор, за това очакваме и тяхна победа.

Прогноза: Лацио - Верона 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
333