Интер ще се завърне на победния път


Н. Гавазов

Интер ще се завърне на победния път

Интер - Торино

Стадион: "Джузепе Меаца", Милано

Дата: 10.09.2022г.

Час: 19:00 ч.

Съдия: Джовани Айролди

Интер ще посрещне Торино в мач от 6-я кръг на Серия А с надеждата да се завърне на победния път. "Нерадзурите" влизат в двубоя с две поредни загуби, което няма как да не удари по тяхното самочувствие. Най-напред хората на Симоне Индзаги загубиха дербито с Милан с резултат 3:2, а в средата на седмицата претърпяха домакинско поражение с 2:0 от Байерн Мюнхен. Разликата между тези две срещи е, че играчите на Интер играха много добре срещу "росонерите", но заради наивни грешки платиха висока цена. Що се отнася до сблъсъка с германците, там италианският колектив бе надигран и това е тревожен сигнал за треньорския щаб. В момента обаче нещата не са толкова драматични. Да, Интер се намира на 8-ма позиция в таблицата за класиране на Серия А, но Ювентус има подобен точков актив, а Милан и Наполи са с две точки в повече.

Торино е шести в таблицата за класиране след пет мача. "Биковете" спечелиха три от тези пет двубоя, като претърпяха само една загуба - с 3:1 от лидера Аталанта. Трябва да кажем, че и трите успеха бяха срещу аутсайдери - Монца, Кремонезе и Лече - като победите дойдоха много трудно, с марж от един гол. Добрата новина е, че Никола Влашич се разигра и хърватинът е точен в последните три срещи на своите.

Интер продължава да бъде без Ромелу Лукаку и това е лоша новина за миланци, както се вижда от резултатите им. Белгиецът се контузи по време на тренировка на 28 август и очакванията са да се завърне през втората половина на септември. Торино е без вратаря Бериша, който отсъства от мача в Бергамо заради физически проблем. Полузащитникът Ричи е с травма на прасеца, но ще се завърне през следващата седмица. Миранчук е с контузия на подколянното сухожилие на дясното бедро и ще се завърне в началото на октомври.

- Интер е с 11 победи, 7 равенства и 2 загуби в предишните си 20 домакинства на Торино.

Очакванията са, че "нерадзурите" ще контролират събитията на терена и ще успеят да наложат волята си. Миланци ще направят всичко възможно, за да се върнат на победния път и вероятно ще успеят в намеренията си, защото разполагат с по-качествен състав и имат подкрепата на публиката.

Прогноза: Интер - Торино 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Торино (Иван Юрич)
 
Милинкович-Савич
   
Джиджи
Бонжорно
Родригес
Лазаро
Линети
Лукич
Войвода
Радонич
Влашич
Санабрия
Мартинес
Джеко
Димарко
Чалханоглу
Брозович
Барела
Дармиан
Бастони
Де Врей
Шкриняр
   
Ханданович
 
Интер (Симоне Индзаги)

Обоснована прогноза: Интер - Торино 1:0

  Сподели
447