Фиорентина изпусна пълния комплект от три точки срещу Ювентус (видео)


FUTBOL-TV

Фиорентина изпусна пълния комплект от три точки срещу Ювентус (видео)

Фиорентина и Ювентус не успяха да излъчат победител, след като завършиха наравно 1:1 в мач от петия кръг на италианската Серия А. 

Гостите поведоха в резултата в 9-ата минута, когато Хуан Куадрадо центрира към Филип Костич, който стреля опасно, а впоследствие Аркадиуш Милик успя да добута с корем коженото кълбо във вратата на Фиорентина.

В 29-ата минута домакините възстановиха равенството на таблото, когато след бърза контраатака Рикардо Сотил пусна топката към Кристиан Куаме, който преодоля Перин.

В края на първото полувреме футболистите на Фиорентина получиха правото да изпълняват дузпа за игра с ръка на футболист на Ювентус. С изпълнението от бялата точка са нагърби Лука Йович, който обаче пропусна.

След почивката бе по-скучно. В 88-ата минута Амрабат нанесе страхотен далечен шут, който отиваше точно под напречната греда, но с блестяща проява Перин изби топката в корнер. При последвалото изпълнение резервата Артур Кабрал не успя да се разпише с глава.

Така единственото положително от днешната среща за торинския гранд е, че удължи серията си на пет мача без загуба през новия сезон.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
230