Интер ще прекърши Кремонезе


Н. Гавазов

Интер ще прекърши Кремонезе

Интер - Кремонезе

Стадион: "Джузепе Меаца", Милано

Дата: 30.08.2022 г.

Час: 21:45 ч.

Съдия: Франческо Форнеау

Интер ще има добър шанс да се възстанови от загубата от Лацио през уикенда във вторник вечер, когато приеме Кремонезе на "Джузепе Меаца" в мач от четвъртия кръг на Серия А.

"Нерадзурите" изобщо не изглеждаха добре, особено в защита, при поражението с 1:3 в столицата преди три дни. Очакванията към смъртоносното атакуващо дуо в лицето на Ромелу Лукаку и Лаутаро Мартинес бяха големи, но само вторият се отчете с гол, а като цяло двамата бяха неутрализирани от защитата на "орлите". По този начин хората на Симоне Индзаги допуснаха четири гола в две гостувания срещу Лече и Лацио досега през сезона, което предизвиква въпросителни с оглед на амбициите на тима - титла се печели със здрава защита. Трябва да отбележим, че във втория кръг миланци посрещнаха Специя и постигнаха комфортна победа с 3:0

Гостите допуснаха три поредни загуби, всяка с по един гол разлика до момента през сезона и заема 19-то място в таблицата за класиране. В първия кръг новакът даде битка на Фиорентина, вкарвайки два гола на своя домакин и изненадвайки с приятна и открита игра. Кремонезе показа друг футбол при гостуването си на Рома във втория кръг, затваряйки подстъпите към вратата си, но все пак получи един гол. В миналия кръг хората на Масимилаино Алвини играха много ентусиазирано при домакинството си на Торино, но класата си каза думата.

Мхитарян и Лукаку ще пропуснат мача. Гостите са без Киршеш.

- Изминаха 26 години, откакто тези два отбора не са се срещали за последен път (по времето, когато Кремонезе за последно беше в елитното ниво на италианския футбол).

- Интер е доминиращата сила в историята на този сблъсък, постигайки пет победи и равенство в шест мача срещу Кремонезе.

-  Кремонезе отбеляза само един гол в три мача като гост срещу Интер Милано.

Интер е фаворит в тази среща. Няма съмнение, че гостите ще играят както го направиха на "Олимпико", но "нерадзурите" разполагат с достатъчно качество, за да прекършат съперника си.

Прогноза: Интер - Кремонезе 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Кремонезе (Масимилиано Алвини)
 
Раду
   
Аю
Бианчети
Лохосвили
Чилионе
Пикел
Аскалбар
Валери
Санимакия
Окереке
Десерс
Мартинес
Джеко
Госенс
Чалханоглу
Брозович
Барела
Дъмфрис
Бастони
Де Врей
Шкриняр
   
Ханданович
 
Интер (Симоне Индзаги)

Обоснована прогноза: Интер - Кремонезе 1:0

  Сподели
322