Милан ще направи още една крачка към Скудетото


Н. Гавазов

Милан ще направи още една крачка към Скудетото

Милан - Болоня
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 01.05.2011
Час: 16:00
Съдия: Андреа де Марко

Милан посреща Болоня в мач, след който е много вероятно да поздравим, „росонерите" със спечелването на Скудетото. Ако ден по-рано Интер и Наполи не успеят да вземат трите точки в срещите си, а в същото време хората на Алегри победят Болоня, разликата между лидера и неговите преследвачи в класирането ще стане математически недостижима, което означава, че след седем години Милан ще бъде отново шампион. „Росонерите" в момента са в серия от четири поредни победи и по всичко личи, че едва ли биха допуснали някаква изненада.

За сметка на това, Болоня ще излезе на „Сан Сиро" психически обременен от серията, в която записа четири поредни загуби. Очевидно е, че наставника на тима Малесани не успява да промени нещата и да мотивира играчите си, които още в 30 кръг достигнаха границата от 40 точки, която им гарантира оставането в елита. Това породи недоволството в клубното ръководство и вече се заговори за евентуална смяна на треньора.

Домакините излизат без Пато, Гатузо, Индзаги и Янкуловски, които са контузени, както и наказаните Ибрахимович и Ван Бомел. Извън групата за мача останаха Щрасер, Легроталие, Меркел и Одо. Схемата на игра ще бъде 4-3-1-2. Вероятен състав: Абиати; Абате, Неста, Силва, Дзамброта; Фламини, Пирло, Зеедорф; Боатенг; Робиньо, Касано.

Болоня ще бъде без контузените Перес, Бусче, Монтелонго, Гарикс и Еспозито. Схема на игра 4-2-3-1. Вероятен състав: Вивиано; Морас, Портанова, Бритос, Черубин; Мутарели, Мундигай; Хименес, Екдал, Морлео; Ди Вайо.

Това е среща, след която може да бъде коронясан новия шампион на Италия. Разбира се, едно от условията е Милан да победи, а конкурентите му да не вземат трите точки в мачовете си. Но дори Наполи и Интер да постигнат победи, то успеха на Милан на „Сан Сиро" ще бъде само още една крачка по пътя към Скудетото. Едва ли хората на Алегри ще се откажат да я направят, още повече, че играят на своя земя.

Прогноза за: Милан - Болоня 2:0

 

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

02 април Милан - Интер 3:0 (Серия А)
10 април Фиорентина - Милан 1:2 (Серия А)
16 април Милан - Сампдория 3:0 (Серия А)
20 април Милан - Палермо 2:2 (Купа на Италия)
23 април Бреша - Милан 0:1 (Серия А)

Болоня:

20 март Болоня - Дженоа 1:1 (Серия А)
02 април Бреша - Болоня 3:1 (Серия А)
10 април Болоня - Наполи 0:2 (Серия А)
17 април Киево - Болоня 2:0 (Серия А)
23 април Болоня - Чезена 0:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Милан - Болоня

127 мача
56 победи за Милан
34 равенства
37 победи за Болоня
Голова Разлика: 197:145 за Милан


Коефициенти от bet365:

Милан - 1.20
Равен - 6.50
Болоня - 13.00

Коефициенти от Offsidebet:
Милан - 1.20
Равен - 6.00
Болоня - 13.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
177