Интер окончателно ще се откаже от борбата за титлата


Н. Гавазов

Интер окончателно ще се откаже от борбата за титлата

Чезена - Интер
Стадион: "Дино Мануци", Чезена
Дата: 30.04.2011
Час: 19:00
Съдия: Паоло Валери

В среща от 35 кръг на Серия А, Чезена посреща Интер и ще има много трудна задача да вземе нещо от двубоя в борбата си за оцеляване. Впрочем, хората на Масимо Фикаденти са амбицирани да не свирят само един сезон в елита и след лошите резултати в края на първия полусезон, сега се представят значително по-добре и в крайна сметка „морските кончета" загубиха само една среща от последните си девет мача. През изминалия кръг Чезена успя да победи като гост Болоня с 2:0, което изкачи тима на 15-то място в класирането, с 37 точки - с две повече от опасната зона.

През април Интер почти загуби от погледа си Скудетото, след като бе победен в миланското дерби, а преди две седмици същото сполетя шампионите и при гостуването им на Парма. Въпреки това, през миналия уикенд хората на Леонардо показаха, че няма да откажат да се борят и феновете има защо да вярват на отбора, защото макар с десет човека, „нерадзурите" обърнаха мача с Лацио и в крайна сметка победиха с 2:1. В момента Интер е втори в класирането с 66 точки и изостава от лидера Милан с 8.


От Чезена отпадат Фатич и Фелипе, които са контузени, както и наказания за една среща Колучи. Най-вероятно, като десен бек да започне Чекарели вместо Сантон, а в средата на терена - Касерта. Схема на игра 4-3-3, която на определен етап от срещата може би ще премине в традиционната 4-4-2, като най-вероятно Хименес ще се изтегли малко по-назад. Вероятен състав: Антониоли; Чекарели, Пелегрино, Фон Берген, Лауро; Саммарко, Касетра, Пароло; Хименес, Малонга, Джиачерини.


От групата на Интер отпаднаха контузените Снайдер, Самуел, Станкович, Кордоба, както и наказания за един мач Жулио Сезар. Така в центъра на отбраната ще започнат Ранокия и Лусио, а на левия фланг Нагатомо, след като Киву загуби титулярното си място. Схемата на игра ще бъде 4-4-2. Вероятен състав: Кастелаци; Майкон, Лусио, Ранокия, Нагатомо; Санети, Камбиасо, Мота, Пандев; Милито, Ето'о

 

Интер доказа вече през сезона, че никога не се отказва да се бори, но срещу себе си има за съперник отбор, който е притиснат до стената и ще направи всичко възможно в борбата си за оцеляване. Класата на „нерадзурите" е много по-голяма, но амбициите на Чезена също са големи, а като прибавим фактора домакинство, тази среща става трудно прогнозируема.


Прогноза за: Чезена - Интер 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Чезена:

19 март Лацио - Чезена 1:0 (Серия А)
03 април Чезена - Фиорентина 2:2 (Серия А)
10 април Палермо - Чезена 2:2 (Серия А)
17 април Чезена - Бари 1:0 (Серия А)
23 април Болоня - Чезена 0:2 (Серия А)

Интер:

03 април Рома - Ювентус 0:2 (Серия А)
09 април Удинезе - Рома 1:2 (Серия А)
16 април Парма - Интер 2:0 (Серия А)
19 април Рома - Интер 0:1 (Купа на Италия)
23 април Интер - Лацио 2:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Чезена - Интер

21 мача
1 победа за Чезена
7 равенства
13 победи за Интер
Голова Разлика: 40:20 за Интер


Коефициенти от bet365:
Чезена - 4.33
Равен - 3.25
Интер - 1.90

Коефициенти от Offsidebet:
Чезена - 4.50
Равен - 3.30
Интер - 1.82

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
149