Ювентус - Рома: Под 0.5 гола в мача


Н. Гавазов

  Ювентус - Рома: Под 0.5 гола в мача

Ювентус - Рома

Стадион: "Алианц“, Торино

Дата: 27.08.2022 г.

Час: 19:30

Съдия: Масимилиано Ирати

Ювентус и Рома ще се срещнат в най-вълнуващия двубой от третия кръг на Серия А в събота следобед на стадион "Алианц".

"Бианконерите" започнаха кампанията с класическа победа срещу Сасуоло, при която се отличиха Анхел Ди Мария, а Душан Влахович оформи дубъл. Това засили надеждите на феновете за страхотен сезон, но торинци откровено се провалиха в миналия кръг, когато гостуваха на аутсайдера Сампдория. И съответно играчите се сблъскаха с вълна от критики, които ръководството трябваше да оборва. Единствената добра новина от пътуването до Генуа е това, че торинци опазиха суха вратата си.

Рома ще влезе в двубоя с максималните шест точки от два мача, но без някакви гръмки впечатления досега. Момчетата на Жозе Моуриньо постигнаха две отделни победи с 1:0 над отбори като Салернитана и Кремонезе в началото на кампанията. Римляните бяха доминиращата страна на терена в домакинския мач с новака  Кремонезе в понеделник, регистрирайки 27 изстрела (12 от които в очертанията), но само голът на Крис Смолинг през второто полувреме направи разликата за тях в този случай.

Ювентус е без Бонучи, Погба, Киеза, Ди Мария и Кайо Хорхе. Рома също има своите проблеми - римляните са без Дарбое, Дзаниоло и Вайналдум.

Ювентус по традиция доминира в този сблъсък, като спечели 29 двубоя, направи 7 равенства и загуби 6 от последните 33 домакински срещи с римляните.

Какво да очакваме сега? Това ще е първи сериозен тест за защитите на двата отбора и ще получим отговор за това колко стабилни са те, но предположенията са, че нито Жозе Моуриньо, нито Макс Алегри ще предприемат безразсъдни рискове в срещата, което ни кара да очакваме, че няма да видим много голове. Напълно е възможно победителят да бъде излъчен с един-единствен гол, ако изобщо има победител.

Предложението ни е за под 0.5 гола в срещата.

Прогноза: Ювентус - Рома 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Рома (Жозе Моуриньо)
 
Патрисио
   
Манчини
Смолинг
Ибанес
Карсдорп
Кристанте
Матич
Спинацола
Пелегрини
Дибала
Ейбрахам
Костич
Влахович
Куадрадо
Рабио
Локатели
МакКийн
Сандро
Бремер
Бонучи
Данило
   
Перин
 
Ювентус (Масимилиано Алегри)

Обоснована прогноза: Ювентус - Рома 0:0

  Сподели
525