Анонс на 3-ти кръг на Серия А - срещите в петък и събота


Н. Гавазов

   Анонс на 3-ти кръг на Серия А - срещите в петък и събота

Монца - Удинезе

Срещат се два отбора, които провалиха старта на сезона.

Монца не успя в пълен обем да се противопостави при домакинството си на Торино, получи два гола и върна един едва в края на срещата. А гостуването на Наполи в миналия кръг се превърна в катастрофа - загуба с 4:0.

Удинезе показа характер срещу Милан в първия кръг, но това продължи само до почивката. През втората част фриулци получиха два гола и загубиха с 4:2.  Следващият мач на "зебрите" бе като домакини срещу спасилия се като по чудо от изпадане през миналия сезон Салернитана, за това 0:0 срещу южняците си е равносилно на поражение.

Домакините са без Ранокия, Д'Алесандро, Мота и Мари. ЗА гостите няма да играят Бута, който е контузен и Перес, който е наказан.

Двубой-загадка и истинско предизвикателство за почитателите на залозите. Какъвто и знак да сложим, няма да сбъркаме. Очакванията са за над 2.5 гола в двубоя.

Прогноза - Монца - Удинезе 2:1 

 

Кремонезе - Торино

Това ще е първи домакински мач на Кремонезе след завръщането в елита. Трябва да кажем, че "тигрите" се представиха достойно в първите си срещи и противно на очакванията, не изпълняваха ролята на боксови круши. Фиорентина постигна победа с гол чак в добавеното време на срещата, при това новакът игра с човек по-малко през второто полувреме. Рома също се измъчи с "тигрите" и голът на Смолинг остана единствен на таблото.

Торино, противно на очакванията, също изненадаха с доброто си представяне. "Биковете" победиха новака Монца на старта на сезона, а в миналия кръг удържаха 0:0 при домакинството си на Лацио.

Кремонезе няма кадрови проблеми. Торино е без Зима, който трябва да се завърне в началото на септември. Проблем е отсъствието на Миранчук, който е с травма на подколянното сухожилие на дясното бедро и ще бъде в строя в началото на октомври.

Торино играе стабилно в защита и хората на Иван Юрчич ще покажат именно такъв футбол. Не бива да се очакват много голове и  е много вероятно, ако гостите първи вкарат, да затворят играта и да спечелят срещата. Иначе 0:0 изглежда много вероятен резултат.

Прогноза: Кремонезе - Торино 0:0

 

Специя - Сасуоло

И двата отбора имат еднакви резултати от началото на сезона и към момента не изненадаха с нищо. Специя, която на косъм се спаси от изпадане през миналата кампания, победи с 1:0 Емполи на старта, а в следващия кръг претърпя загуба с 3:0 от Интер. Сасуоло от своя страна започна с класическо поражение на гости на Ювентус, но в миналия кръг се наложи с 1:0 над Лече.

Домакините са без Амиан, Антисте и Ферер, които лекуват травми. Сасуоло е без защитника Мулдур, който ще се върне през ноември и без халфа Траоре, който се очаква да се възстанови от операция на левия крак в началото на октомври.

- Последните 4 поредни срещи бяха с 3 или повече гола.

- Последните 2 общи победи бяха разделени на по една за двата отбора.

- 100 процента от сблъсъците в Серия А на този терен през последното десетилетие са имали 4 или повече гола.

- Последната среща на този стадион завърши наравно 2-2.

-През последните 10 години гостите отбелязаха 2 или повече гола във всяка една среща на този терен.

Също интригуващ двубой, в който очакваме да паднат повече голове. Почитателите на риска спокойно могат да пробват с над 3.5 попадения, а за останалите

над 2.5 гола в срещата изглежда като добра алтернатива.

Специя - Сасуоло 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
513