Лацио - Интер: Очаквайте над 2.5 гола в мача


Н. Гавазов

 Лацио - Интер: Очаквайте над 2.5 гола в мача

Лацио - Интер

Стадион: "Олимпико“, Рим

Дата: 25.08.2022 г.

Час: 21:45

Съдия: Михаел Фабри

Лацио посреща Интер в мач от третия кръг на Серия А. През миналия сезон двата тима си размениха по една победа, като столичани направиха невероятен обрат при домакинството си на "нерадзурите", спечелвайки срещата с 3:1. Очакванията са поредния интересен сблъсък и предизвикателство за почитателите на залозите.

"Орлите" завършиха на 5 -то място в класирането на лигата през миналия сезон и по този начин трябваше да се задоволят с билет за Лига Европа. Също така трябва да се спомене, че те изостанаха с 20 точки от претендентите за титлата в края на кампанията, което означава, че тимът от Рим е изправен пред много работа, за да настигне своите конкуренти. Сегашната кампания започна противоречиво за столичани, които трудно победиха Болоня с 2:1 и направиха 0:0 на гости на по-слабия Торино. Равносметката - 4 точки и два отбелязани гола.

Интер не успя да защити титлата си през миналата година, губейки надпреварата с 2 точки от Милан. Нямаме никакви съмнения, че миланци са амбицирани да поправят тази грешка и това се вижда от досегашните им резултати - победа като гост над Лече с 2:1 и класически успех над Специя. Изненадата тук е трудният мач на юга, но като оправдание може да послужи това, че става дума за стартова среща, а и двубоят бе първи за Лече след завръщането на тима в елита.

Добрата новина за Лацио е, че тимът няма кадрови проблеми. Интер е без Мхитарян. Арменецът се оплака от разтежение на мускула на лявото бедро след двубоя с Лече и в момента се намира в лазарета, като очакванията са, че той ще се завърне в строя през следващата седмица.

Статистика:

- Интер спечели 2 от последните 3 мача между двата тима

- Тук гостите взеха 3 от последните 5 победи

- 5 от последните 6 мача на този терен бяха с 3 и повече гола.

Труден за прогнозиране мач, но отчитайки досегашното представяне на съперниците, логиката е да се доверим на гостите. Не бива обаче да оставяме под внимание и равенството. Едно обаче е много вероятно -  очаквайте над 2.5 гола в двубоя.

Прогноза: Лацио - Интер 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Симоне Индзаги)
 
Ханданович
   
Шкриняр
Де Врей
Бастони
Дъмфрис
Барела
Брозович
Чалханоглу
Госенс
Лукаку
Лаутаро
Загарни
Имобиле
Педро
Висиньо
Каталди
Милинкович
Марусич
Романьоли
Патрич
Ладзари
   
Проведел
 
Лацио (Маурицио Сари)

Обоснована прогноза: Лацио - Интер 1:2

  Сподели
469