Ювентус ще прегази Сампдория


Н. Гавазов

     Ювентус ще прегази Сампдория

Сампдория - Ювентус

Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа

Дата: 22.08.2022 г.

Час: 21:45 ч.

Съдия: Росарио Абисо

Сампдория и Ювентус ще затворят кръга в Серия А, когато се срещнат на "Луиджи Ферарис" тази вечер.

"Моряците" започнаха неуспешно кампанията си и по всичко изглежда, че отново ще се борят за оцеляването си. Отборът, воден от Франческо Конти отправи само един удар към вратата при домакинството на Аталанта и претърпя поражение с 2:0, което можеше да бъде и по-голямо. Срещата с бергамци показа, че лигурци нямат идеи както в нападение, така и в средата на терена.

На другия полюс е Ювентус. "Бианконерите" завършиха четвърти през миналата кампания и това принуди клуба да запретне ръкави и да осъществи някои впечатляващи трансфери през лятото. Резултатът се видя на старта на кампанията срещу Сасуоло. Влахович оформи дубъл, а Ди Мария вкара първия си гол за торинци. Победата с 3:0 над коравия съперник показва, че възможностите на "бианконерите" са много по-големи от миналогодишните.

Домакините са без защитника Конти, който ще е достъпен в края на август. Нападателят Де Лука е с травма на менискуса и тепърва ще се определят сроковете за възстановяване на играча. Що се отнася до състоянието на Тримболи, то ще бъде оценено днес по обед, след което ще се реши дали да играе тази вечер.

Гостите имат повече кадрови проблеми. Шчесни е с проблеми на адуктора и ще се завърне другата седмица. Погба и Киеза продължават възстановяването си и в момента се прави всичко възможно за завръщането им в средата на септември. Ди Мария се контузи срещу Сасуоло и след десет дни ще бъде оценено състоянието му. Към момента е ясно, че се прави всичко възможно за завръщането на аржентинеца срещу Салернитана на 11 септември. Кайо Хорхе е с разкъсване на сухожилието и ще бъде готов за края на октомври.

- Ювентус влиза в двубоя със седем поредни победи срещу Самп.

- Двата отбора се срещнаха три пъти през миналия сезон и Ювентус отбеляза поне три гола при всяка от трите си победи.

Всичко сочи, че трябва да очакваме победа на гостите. С какъв резултат ще бъде постигната тя е отделна тема. Но много е вероятно "бинаконерите" да се опитат да решат всичко още през първата част, така че очакваме поне един гол в този период на мача.

Прогноза: Сампдория - Ювентус 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ювентус (Масимилиано Алегри)
 
Перин
   
Данило
Бонучи
Бремер
Сандро
Закария
Локатели
Маккейн
Куадрадо
Влахович
Костич
Капуто
Джуричич
Сабири
Рнкон
Лерис
Виейра
Аужейо
Колей
Ферари
Березински
   
Аудеро
 
Сампдория (Франческо Конти)

Обоснована прогноза: Сампдория - Ювентус 0:3

  Сподели
503