Анонс на 2-ри кръг на Серия А - срещите в събота


Н. Гавазов

  Анонс на 2-ри кръг на Серия А - срещите в събота

Торино - Лацио

Торино не показа много добри резултати през миналия сезон и завърши сезона на десето място. Отборът имаше добро лято, през което спечели повечето приятелски мачове.

Капитанът и голмайсторът Белоти обаче напусна отбора, както и Ансалди, Томас Ринкон, Мандрагор, Прат, Пиаца, Брекало, Бремер. Но в отбора дойдоха Алексей Миранчук и Никола Влашич.

"Биковете" започнаха новия сезон с Купата на Италия, където на етапа на 1/32-финалите успяха да победят Палермо, който ще играе в Серия B този сезон, с резултат 3:0. Торинци започнаха и шампионата с успех, побеждавайки дебютанта в елита Монца като гост с 2:1.

Лацио завърши пети през последния сезон на лигата, на шест точки зад зоната на Шампионска лига. Нека отбележим, че атаката на отбора просто работи отлично - 77 отбелязани гола, но проблемите дойдоха от получените попадения. През лятото римляните напуснаха редица основни, но по-стари футболисти. Девет новодошли заеха мястото им. Основните играчи Имобиле, Педро, Андерсън и Милинкович-Савич останаха в отбора.

"Орлите" не се представиха добре в спарингите през лятото. Що се отнася до старта на сезона в Серия А, римляните го започнаха с трудна победа от 2:1 над Болоня.

Зима и Миранчук са контузени от домакините. Гостите са без наказания Луис Максимиано.

Последните три редовни мача между тези отбори завършиха при равен резултат, а преди три пъти по-силни бяха римляните.

В този мач препоръчваме да заложите на равенство. И ето защо: "биковете" у дома са непримирими, а "орлите" навън не са толкова добри, колкото у дома.

Прогноза: Торино - Лацио 1:1

 

Удинезе - Салернитана

Двубой между два отбора, които показаха характер на старта на кампанията.

Фриулци опънаха до краен предел нервите на Милан, след като вкараха два гола до почивката. Шампионите си отдъхнаха едва в последните 20 минути, след като поведоха с 4:2. Но и тогава гостите имаха своите положения и при повече късмет можеха да накажат съперника си.

Салернитана пък бе домакин на Рома и противно на очакванията, това южняшко дерби завърши с минимална победа за "вълците". Причината е, че хората на Давиде Никола се бранеха много организирано и не позволиха на противника да създаде много опасности пред вратата на Сепе.

Бута от домакините е аут до октомври. Гостите са без контузените Ловато, Ярошински, Бохинен, Рибери, Пирола и Кастанос.

Интересен сблъсък. През миналия сезон съперниците си размениха по една победа, при това на терена на съперника. Сега очакваме, че подобно нещо няма да се случи и фриулци ще постигнат минимален успех. Но и равенството няма да е изненадващо.

Прогноза: Удинезе - Салернитана 1:0

 

Сасуоло - Лече

Сасуоло започна кампанията със загуба 3:0 от Ювентус, но трябва да кажем, че "неровердите" оставиха много приятни впечатления с играта си, отправиха 19 удара и показаха, че са много смел отбор.

Лече имаше лошия късмет да допусне гол в 95-та минута на мача си с Интер и да претърпи загуба от вицешампиона. Но новакът също изненада с добра и открита игра, като по никакъв начин не изглеждаше обречен.

Мулдур и Траоре са контузени от домакините. Гостите са без Дермаку и Четин.

Сасуоло играе атакуващ футбол под ръководството на Алесио Диониси. От своя страна Марко Барони трябва още да работи за подобряване на играта в защита на своите.

Прогноза: Сасуоло - Лече 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
477