Милан стартира с победа защитата на титлата си (видео)


FUTBOL-TV

Милан стартира с победа защитата на титлата си (видео)

Шампионът на Италия - Милан стартира защитата на титлата си в Серия А с победа - 4:2 над Удинезе.

Два гола вкара хърватският нападател Анте Ребич, а по едно попадение на Тео Ернандес и Брахим Диас оформиха убедителната победа на "росонерите" в един наелектризиращ старт на новия сезон.

Защитникът на Удинезе Родриго Бекао изведе своите напред с ранен гол още в 90-ата секунда на двубоя. Но в 11-ата минута резултатът вече беше 1:1 след точно изпълнена дузпа от Тео Ернандес. Съдията се нуждаеше от помощта на видеосистемата (ВАР), за да види нарушение на Брандън Сопи срещу капитана на домакините Давиде Калабрия. Четири минути по-късно Анте Ребич обърна хода на мача с първия си изстрел в мача, който беше много мощен и не остави шансове на вратаря на Удинезе Марко Силвестри.

В 4-ата минута на добавеното време на първото полувреме бранителят Адам Месина изравни с глава за Удинезе, засичайки центриране на Роберто Перейра.

Но мачът продължи с огромен късмет за Милан и в първите секунди след подновяването на играта защитата на гости направи серия от фатални грешки, за да позволи на Брахим Диас да направи 3:2. В 68-ата минута отново Ребич показа мощта на удара си и вкара под гредата за 4:2.

В другата среща от 1-ия кръг Аталанта отново загатна, че ще играе водеща роля в първенството и под тоталния контрол прекърши Сампдория с 2:0 като гост. Рафаел Толой в 26-ата минута откри резултата след подаване на Марио Пашалич. В 95-ата минута Адемола Лукман завърши чудесна контраатака на Руслан Малиновски, оформяйки крайното 0:2 за бергамаските.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
360