Фиорентина продава две от звездите си


Н. Гавазов

Фиорентина продава две от звездите си

Фиорентина ще изкара на трансферния пазар Адриан Муту и Себастиен Фрей, съобщава новината в днешния си брой La Gazzetta dello Sport. Според изданието, ръководството на „виолетовите" има намерението да извърши пълна реконструкция на отбора, а надеждите се свързват основно, чрез набиране на финансови средства от продажбата на двете звезди да се закупят други играчи.

Както е известно, Муту, който бе дисквалифициран заради употреба на забранени вещества на няколко пъти през сезона влезе в конфликт с ръководството на Фиорентина, като през януари той дори бе изхвърлен от отбора. Тогава интерес към румънския национал проявиха клубове от Турция, но след като 32-годишния нападател се разкая и извини за действията си бе върнат обратно.

Що се отнася до Фрей, той заяви наскоро, че вижда своето бъдеще във Флоренция. Въпреки това, за времето когато лекуваше травма, неговата резерва Артур Боруц се представи повече от блестящо и с действията си оправда доверието на ръководството, което пък от своя страна смята, че може да се освободи от Фрей, чиято заплата е една от най-високите в тима.

 

  Сподели
114