Интер се разправи с Лацио, Наполи с грешна стъпка в Палермо (видео)


В. Мухарски

Интер се разправи с Лацио, Наполи с грешна стъпка в Палермо (видео)

Интер се наложи над Лацио с 2:1 в мач от 34-ти кръг на италианската Серия "А". Срещата не започна добре за шампионите. В 24-ата минута играчите на Лацио получиха правото да изпълнят 11-метров наказателен удар, а освен това съдията показа червен картон на стража на "нерадзурите" Жулио Сезар. Сарате превърна дузпата в гол в 24-ата минута. В 40-ата минута Уесли Снайдер изравни. В 53-ата минута Самуел Ето`о се разписа във вратата на "римските орли", оформяйки крайния резултат. В 66-ата минута двата отбора останаха с равен брой играчи на терена, след като реферът показа червен картон и за играч на Лацио - Стефано Маури.

Видео: Интер - Лацио 2:1: Тук

В друга среща от кръга, Генуа победи Лече с 4:2. Гостите откриха чрез Ди Микеле с гол още в 3-ата минута на срещата. Радостта на Лече бе кратка, защото в 10-ата минута Флоро Флорес вкара за 1:1. В 30-ата минута Ди Микеле даде нов аванс на своя тим, но малко преди края на първата част, Паласио изравни. Отново последния се разписа за 3:2 в 54-ата минута, а флоро Флорес в 62-ата минута оформи крайния резултат.

Отборът на Наполи загуби като гост от Палермо с 2:1. Още в самото начало на срещата Кавани се разписа от дузпа за 0:1. В 38-ата минута Балцарети вкара за 1:1, Крайното 2:1 оформи Бово в 45-ата минута, след изпълнение на 11-метров наказателен удар.

Парма и Сампдория взеха победи като гости съответно на Удинезе и Бари. Амаури на два пъти - в 13-ата  и 90-ата минута се разписа за успеха на Парма, а след един час игра, Поци от дузпа вкара единственото попадение за Сампдория.

В друг мач от кръга Чезена взе три точки като гост на Болоня. Гиачерини в 48-ата и Малонга в 84-ата минута донесоха успеха за своя тим. Междувременно Фиорентина, като гости, се справиха с Каляри. Черчи в 45-ата и 50-ата минута се разписа за "виолетовите", а Косу вкара почетното попадение в 46-ата минута.

  Сподели
157