Бреша е без шансове срещу Милан


Н. Гавазов

Бреша е без шансове срещу Милан

Бреша - Милан
Стадион: "Марио Ригамонти", Бреша
Дата: 23.04.2011
Час: 20:00
Съдия: Паоло Мацолени

Любителите на италианския футбол ще станат свидетели на поредното дерби в Серия А - това на Ломбардия, където мотивирания за своето оцеляване Бреша ще приеме лидера в класирането и мотивиран да спечели титлата отбор на Милан. През настоящия сезон Бреша не успя да изпълни своите задачи и в момента тима се намира на предпоследно място в класирането с 30 точки и пет кръга преди края на шампионата разликата от спасителния бряг е 4 точки. През уикенда „лястовиците" успяха да издържат само едно полувреме при гостуването си на Дженоа и претърпяха истински крах с 0:3, като головете паднаха през второто полувреме.

Математически погледнато, до Скудетото за Милан остават само три победи в следващите пет мача и в края на сезона, любителите на италианския футбол могат сами да се убедят какво предстои на „росонерите" - предвид несигурните гостувания на Удинезе и Рома, за Милан не остава нищо друго да вземе максимума в останалите си три мача. Седмицата можеше да бъде по-добра за хората на Алегри, ако те не бяха завършили наравно у дома си в мач срещу Палермо от полуфиалите на турнира за Купата на Италия, но по такъв начин битката за трофе остава отворена. В Серия А, след загубата на Наполи и победата си над Сампдория, „росонерите" увеличиха разликата от „партенопеите" на шест точки и са с най-големи шансове да триумфират в края.

Бреша ще бъде без контузените Далмано, Кордова и Серени, както и наказания за един мач Соболи. Схемата на игра ще е 3-5-2. Вероятен състав: Аркари; Зебина, Бега, Акарди; Самбели, Филипини, Санети, Хетемаж, Берарди; Едер, Карачииоло.

Алегри няма да може да разчита на контузените Индзаги, Янкуловски, Пато и Неста, както и на наказания Ибрахимович. Схема на игра: 4-3-1-2. Вероятен състав: Абиати: Абате, Йепес, Силва, Дзамброта; Гатузо, Бомел, Зеедорф; Боатенг; Робиньо, Касано.

Неприятно ще бъде за Бреша да излети от Серия А в годината на честването на своето столетие, но реалностите са такива, че „лястовиците" записаха твърде много загуби в края на първия и началото на първия полусезон, които очевидно не могат да бъдат компенсирани. Въпреки това, ломбардци са силно мотивирани да спечелят нещо, така както го направиха в началото на март срещу Интер. Ако това се случи, може би интригата в челото ще бъде върната. От друга страна, Милан е не по-малко мотивиран, още повече, че „росонерите" могат да бъдат шампиони след три кръга, което обаче означава, че не бива да подценяват съперника си и задължително да победят тук. По-класните изпълнители са в състава на гостите, което предполага те  да успеят и да запишат победа. В този мач шансовете с ана страната на Милан

Прогноза за: Бреша - Милан 1:2


Последни 5 изиграни срещи:

Бреша:

11 март Бреша - Интер 1:1 (Серия А)
20 март Ювентус - Бреша 2:1 (Серия А)
02 април Бреша - Болоня 3:1 (Серия А)
10 април Каляри - Бреша 1:1 (Серия А)
17 април Дженоа - Бреша 3:0 (Серия А)

Милан:

19 март Палермо - Милан 1:0 (Серия А)
02 април Милан - Интер 3:0 (Серия А)
10 април Фиорентина - Милан 1:2 (Серия А)
16 април Милан - Сампдория 3:0 (Серия А)
20 април Милан - Палермо 2:2 (Купа на Италия)


Досегашни срещи:

Бреша - Милан

45 мача
8 победи за Бреша
13 равенства
24 победи за Милан
Голова Разлика: 75:47 за Милан


Коефициенти от bet365:
Бреша - 5.75
Равен - 3.10
Милан - 1.75

Коефициенти от Offsidebet:
Бреша - 5.20
Равен - 3.20
Милан - 1.75

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
132