Лукаку е настроен да вкара 30 гола за Интер


Н. Гавазов

 Лукаку е настроен да вкара 30 гола за Интер

Белгийският нападател Ромелу Лукаку, който се присъедини към Интер под наем от Челси, се готви за началото на новия сезон в Арзачена в Сардиния. Той е придружаван от другия новак на "нерадзурите" - вратарят Андре Онана, твърди La Gazzetta dello Sport.

Според изданието Лукаку е много сериозен за предстоящия сезон. В личен разговор със старши -треньора на Интер Симоне Индзаги той изрази мотивацията си да се издигне на по-високо ниво. Новата му цел е да вкара 30 гола в лигата, което никога досега не е постигано. Ромелу е последван от личен масажист, който работи с него 365 дни в годината и белгийския физиотерапевт Йохан Геретс.

В петък Лукаку отлетя за Сардиния в общината Арзачена, където ще тренира до 6 юли, когато Интер ще се събере и ще започне целенасочена подготовка за сезона.

Ромелу Лукаку и камерунският вратар Андре Онана никога досега не са играли заедно. Те бяха запознати един с друг преди няколко месеца от Хаким Зиеш, който игра с белгиеца в Челси и камерунеца в Аякс. Интересното е, че самият Зиеш също може да премине в Милан, но в едноименния клуб, а не в Интер – италианските медии съобщиха, че мароканецът е приоритетна трансферна цел на Милан това лято.

  Сподели
306