Фиорентина и Юве не се победиха, Лацио мачка като гост


В. Мухарски

Фиорентина и Юве не се победиха, Лацио мачка като гост

Отборите на Фиорентина и Ювентус не успяха да се победят, завършвайки наравно 0:0. В мач от 33-ти кръг на италианската Серия "А", на "Артенио Франки" двата тима играха без голяма част от свойте титуляри. За домакините участие в срещата не взеха Йоветич и Натали, а за Юве - Сисоко, Ринаудо, Куалярела и Якинта.

В друг мач от кръга Катания загуби като домакин с 1:4 от Лацио. Ернанес откри резултата в 40-ата минута на срещата. В 46-ата Шелото изравни. Десет минути по-късно Маури даде нова преднина на "орлите". В 78-ата Флокари направи резултата 3:1, а в самия край на мача Зарат също записа името си сред голамйсторите. Също в срещата от кръга Чезена се наложи над Бари с минималното 1:0. Единственото попадение в срещата бе дело на Богдани в 48-ата минута.

Киево победи Болония с 2:0. След четвърт час игра, домакините дръпнаха в резултата с гол на Констан. В 83-ата минута Марколини оформи крайния резултат. В друг мач Дженоа се наложи над гостуващия Бреша с класическото 3:0. След час игра Рафиня откри резултата, давайки преднина на своя тим. Десет минути по-късно Берарди си отбеляза нелеп автогол и домакините получиха комфортен аванс. В последната минута на срещата Антонели вкара за крайното 3:0.

Лече и Каляри завършиха наравно - 3:3, също в среща от 33-ти кръг на Серия "А". Акуафреска откри резултата в 20-ата минута, малко след почивката Мезба изравни. В 67-ата минута Конти отново даде преднина на гостите. В 72-ата минута отново Акуафреска се разписа във вратата на Лече. В последните минути на мача домакините все пак стигнаха до равенството с голове на Фабиано и Корвиа.

  Сподели
185