Наполи ще продължи с преследването на Милан


Н. Гавазов

Наполи ще продължи с преследването на Милан

Наполи - Удинезе
Стадион: „Сан Паоло", Неапол
Дата: 17 април, 2011
Час: 21:45

Съдия: Паоло Талявенто

Срещата между Наполи и Удинезе е двубой между два отбора, които през настоящия сезон направиха голям пробив в Серия А и си позволиха да нарушат спокойствието на грандовете. Ако няколко седмици по-рано се беше състояла тази среща, със сигурност „партенопеите" щяха да имат проблеми, но на сегашния етап нещата не стоят точно така, защото в момента Наполи е втория класирането, на три точки зад лидера Милан и мотивацията за победа в хората на Матцари е повече от голяма. В последните си четири мача неаполитанци записаха само победи, като през миналия уикенд на негостоприемния „Дал'Ара" с голове на Маскара и Хамшик бе победен негостоприемния Болоня.

На другия полюс се намира Удинезе, който отстъпи четвъртото място на Лацио и в момента изостава от „орлите" с една точка. От началото на година фриулци бяха без загуба и записаха някои впечатляващи резултати, като 7:0 срещу Палермо и 3:1 срещу Интер, а при гостуването на Милан завършиха впечатляващо 4:4. В последните два мача обаче формата на Удинезе драстично спадна и най-напред фриулци загубиха като гост на аутсайдера Лече, а след това и домакинството на Рома.

Наставникът на Наполи Валтер Мадзари няма проблеми с контузени или наказани играчи и е свикал под знамената цялото налично войнство. Специалистът дори ще има трудната задача да остави някои от титулярите на резервната скамейка, особено позицията на ляв бек, където спорът е между Ароника и Руис.

Проблемите в кадрово отношение за Удинезе продължават с пълна сила. Контузени са Ди Натале, Баста, Фронети, Бадуи Санчес. Извън групата остана наказания за един мач Ади и по такъв начин фриулци ще излязат със схема 4-5-1 с Денис начело на атаката, а непосредствено зад него, в средата на терена ще бъде Инлер. Исла и Армеро ще са по крилата, а в центъра на отбраната ще застанат Запата и Домици.

Двубоят на пръв поглед би трябвало да бъде много ожесточен, имайки предвид амбициите и на двата отбора. По-добрата форма на Наполи обаче и подкрепата на местните фенове, които изкупиха билетите на „Са Паоло", припомняйки си времената на Марадона, ще бъдат съществен фактор, който накланя везните на страната на Наполи.

Прогноза за: Наполи - Удинезе 2:1

 

Коефициенти от bet365:
Наполи - 1.60
Равен - 3.50
Удинезе - 5.75

Коефициенти от Offsidebet:
Наполи 1.67
Равен - 3.60
Удинезе - 5.10

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
147