Милан - Сампдория: Никакви шансове за гостите


Н. Гавазов

Милан - Сампдория: Никакви шансове за гостите

Милан - Сампдория
Стадион: „Сан Сиро", Милано
Дата: 16 април, 2011
Час: 21:45
Съдия: Доменико Чели (Кампобасо)

Милан, благодарение на своя характер и майсторството на отделните футболисти, успя през миналия уикенд да постигне много важна победа във Флоренция, като по този начин „росонерите" успяха да развият успеха си срещу Интер преди две седмици и да запазят дистанцията от три точки пред втория Наполи и на пет пред „нерадзурите". Мачът срещу Фиорентина се превърна в много нервен накрая - Милан допусна гол и по такъв начин бе заплашен да загуби точки, а три минути преди края, от игра бе изгонен Златан Ибрахимович.

Сампдория загуби през миналия уикенд домакинския си двубой срещу Лече „моряците" се отличават коренно от онзи отбор през сезон 2009-10, когато генуезци се бореха за Шампионската лига, а сега за оцеляването си в Серия А. От началото на първенството, Дория има едва седем победи и шест мача преди кая на шампионата и в момента заема 16-то място в класирането с актив от 32 точки - с една повече от опасната зона.

Милан е без Индзаги, Амброзини, Бонера и Янкуловски, които са контузени, но най-голямата загуба е отсъствието на наказания за три мача Златан Ибрахимович, който продължава да твърди, че не е отправил обидни реплики към страничния съдия. При така създалата се ситуация, схемата на игра ще бъде 4-3-1-2, с тризъбеца Робиньо, Боатенг и Пато отпред.

Сампдория пристига без контузените Семиоли и Лучини, но това няма да се отрази на играта на „моряците", защото техните контузии са дълговременни. За един мач е наказан Манини, което означава, че на десния фланг на халфовата линия ще застане Десена, а Поломбо ще бъде в средата между Тисоне и Поли. Схема на игра 3-5-2.

Много тежък двубой очаква генуезци на „Сан Сиро" и едва ли точно сега е най-подходящото време да гостуваш на Милан, който се нуждае от точки, за да запази преднината си на върха. В предишния кръг „росонерите" показаха много воля и желание за успех при гостуването си на Фиорентина, сега, като домакини на намиращия се в по-лоша форма Сампдория едва ли лидера ще пропусне да вземе трите точки.

Прогноза за: Милан - Сампдория 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

09 март Тотнъм - Милан 0:0 (Шампионска лига)
13 март Милан - Бари 1:1 (Серия А)
19 март Палермо - Милан 1:0 (Серия А)
02 април Милан - Интер 3:0 (Серия А)
10 април Фиорентина - Милан 1:2 (Серия А)

Сампдория:

06 март Сампдория - Чезена 2:3 (Серия А)
13 март Катаня - Сампдория 1:0 (Серия А)
20 март Сампдория - Парма 0:1 (Серия А)
03 април Киево - Сампдория 0:0 (Серия А)
10 април Сампдория - Лече 1:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Милан - Сампдория

129 мача
64 победи за Милан
36 равенства
29 победи за Сампдория
Голова Разлика: 215:127 за Милан


Коефициенти от bet365:
Милан - 1.28
Равен - 5.00
Сампдория - 11.00

Коефициенти от Offsidebet:
Милан - 1.28
Равен - 5.00
Сампдория - 10.60

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
225