Анонс на 36-ти кръг на Серия А - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 36-ти кръг на Серия А - срещите в събота

Торино - Наполи

Торино влиза в мача със серия от без загуба в шест мача, с три победи в този период. При това "биковете" играха в този период с Милан, Лацио и Аталанта. Въпреки това, торинци са едва десети, изоставайки от деветия Верона с 5 точки и на 9 пункта от осмата позиция.

Наполи се намира на другия полюс. "Партенопеите" претърпяха две загуби и записаха едно равенство в последните си четири срещи, като се събудиха едва през миналия уикенд, когато победиха Сасуоло с 6:1. Тези неблагополучия не само, че изхвърлиха Наполи от борбата за титлата, но застрашават и третото място на тима - преднината от четвъртия Ювентус сега е само една точка.

Интересен мач, който може да завърши при всякакъв резултат, а това го прави изпитание за почитателите на залозите. И двата тима играят открит футбол, така че вероятно ще видим голове и в двете врати.

Прогноза: Торино - Наполи 2:2

 

Сасуоло - Уденезе

Сасуоло имаше добър период през февруари и март, но влоши формата си през април, допускайки 4 загуби в последните си пет мача. Така "зелените" се смъкнаха на 11-та позиция, намирайки по-близо до 13-то място, отколкото до 9-то.

Удинезе е в по-добра форма, след като записа две победи и равенство в последните си пет двубоя. В миналия кръг фриулци се опънаха на Интер, но не успяха да поднесат изненада, губейки с 2:1. Това остави "зебрите" на 12-то място, на 3 точки от утрешния си съперник.

Сасуоло е фаворит и би трябвало "зелените" да спечелят мача, но нека имаме едно наум относно двубоя.

Прогноза: Сасуоло - Удинезе 1:0

 

Лацио - Сампдория

Лацио е шести, с еднакъв брой точки с Рома и единственият шанс за "орлите" е да завършат пети. Столичани се намират в сравнително добра форма, с три победи и равенство в последните си пет мача и само една загуба - от Милан.

Сампдория продължава битката за оцеляването си и след като спечели 4 точки в последните си две срещи, "моряците" се оказаха на 15-то място и на 5 пункта от опасната зона. Място за спокойствие обаче няма, тъй като лигурци имат тежка програма до края и е напълно възможно да останат с този актив, което може да се окаже недостатъчно за запазване на мястото в елита.

Лацио е по-класният отбор, а гостите са по-мотивираният, което прави срещата интригуваща. Сампдория ще се бие за нещо в двубоя, така че домакините ще трябва да положат неимоверни усилия, за да пречупят съперника си. 

Прогноза: Лацио - Сампдория 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
595