Рома с реми срещу Болоня, Моуриньо запази състава за мача с Лестър (видео)


FUTBOL-TV

Рома с реми срещу Болоня, Моуриньо запази състава за мача с Лестър (видео)

Рома и Болоня не излъчиха победител на "Олимпико“, завършвайки при резултат 0:0 в мач от 35-ия кръг на Серия А. Двубоят бе много атрактивен като имаше над 20 удара към двете врати, но попадение не бе отбелязано.

"Вълците“ имаха достатъчно шансове да спечелят тази вечер срещу Болоня, но Заниоло и Афена-Гиан не успяха да реализират добри възможности. Гостите пък можеха да накажат своя съперник на два пъти в края, като Лоренцо Де Силвестри и Марко Арнаутович направиха пропуски.

Трябва да се отбележи, че Моуриньо даде шанс на доста резерви, за да запази основните си футболисти за реванша от полуфиналите в Лигата на конференциите срещу Лестър.

Така римляните и математически изгубиха шансове за участие в Шампионска лига следващия сезон, защото до края на Калчото остават три кръга. Италия ще бъде представлявана от Милан, Интер, Наполи и Юве в турнира на богатите през новата кампания. Рома и Лацио си делят 5-тата позиция към този момент, с равен брой точки. От своя страна Болоня записа шести пореден мач без загуба и е на 13-ата позиция с 43 пункта.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
349