Анонс на 35-ти кръг на Серия А – срещите в събота


Н. Гавазов

 Анонс на 35-ти кръг на Серия А – срещите в събота

Каляри – Верона

Каляри продължава борбата за спасението си. Островитяните буквално възкръснаха през януари и февруари, което им помогна да се измъкнат не само от последното място, а и от опасната зона. След това обаче сардинци записаха само една победа в седем мача и само грешките на конкурентите ги оставя извън зоната на изпадащите. В момента Каляри е на 17-то място, с три точки пред 18-я Салернитана.

Верона е на 9-та позиция, без амбиции за място в евротурнирите, така че тимът доиграва сезона, борейки се единствено за своята чест. Веронци влизат в срещата с две победи и две равенства в последните си пет мача като единият успех бе срещу Аталанта като гост.

Интересен двубой, в който гостите са фаворити, но нашият съвет е да потърсим по-нестандартното – победа за домакините.

Прогноза: Каляри – Верона 1:0

 

 

Наполи – Сасуоло

Наполи се провали в последните си три мача, след като записа две поражения и равенство. На практика неаполитанци отпаднаха от борбата за титлата, изоставайки от лидер Милан със седем точки. Нещо повече, сега "партенопеите" трябва да се борят за третата си позиция, тъй като четвъртият Ювентус е само на точка.

Сасуоло е десети и на практика до края на сезона ще се бори само за своята чест. В миналия кръг "зелените" отстъпиха на Ювентус, а преди това на Каляри.

Наполи е фаворит и ако домакините не подценят съперника, би трябвало да победят.

Прогноза: Наполи – Сасуоло 1:0

 

 

Сампдория – Дженоа

Дербито на Лигурия. Сампдория успя да се измъкне от опасната зона и сега се намира на 17та позиция и пет точки от нея, но "моряците" претърпяха четири загуби и едно равенство в последните си четири срещи.

Дженоа постигна важна победа над Каляри в миналия кръг и така сложи точка на серията от три поредни загуби. В момента "грифоните" са 19-ти на 3 точки от спасителния бряг.

Двубой с много неизвестни и ще спечели този, който допусне по-малко грешки.

Прогноза: Сампдория – Дженоа 1:2

 

 

Специя – Лацио

Специя подобри представянето си след нова година и това помогна на новака да се измъкне от опасната зона. В момента лигурци са 15-ти и на 8 точки от опасната зона, а програмата е много тежка до края на сезона, което може да струва мястото на тима в елита.

Лацио спечели само точка в последните си два мача, при това "орлите" бяха домакини. Това доведе до отстъпване на петото място в полза на градския съперник Рома. Проблемът е, че Фиорентна има същите точки, а Аталанта изостава само с една. Което означава, че столичани могат да се сгромолясат и до осмото място.

Гостите са фаворити и за домакините ще е много трудно да се противопоставят на по-класния си съперник.

Прогноза: Специя – Лацио 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
599