Късен гол носи победата на Милан над Лацио в Рим (видео)


FUTBOL-TV

Късен гол носи победата на Милан над Лацио в Рим (видео)

Милан се наложи като гост на Лацио с 2:1 в един страхотен двубой на "Олимпико“. Срещата бе от програмата на 34-ия кръг в Серия А.

Звездата на "орлите" Чиро Имобиле даде ранен аванс на тима си, откривайки резултата още в четвъртата минута. Сергей Милинкович-Савич получи топката след тъч и веднага я центрира към Имобиле, който се разписа от близка дистанция.

Друга голяма звезда на световния футбол - Оливие Жиру изравни в 50-ата. Леао догони дълга топка и нахлу в наказателното поле, след което пусна пас към вратата, а Жиру изпревари Стефан Раду и добута топката в мрежата за 1:1. До края имаше още положения, но Месиас и резервата Златан Ибрахимович не успяха да се разпишат.

Резултатът не устройваше особено и двата отбора - Милан в опитите си да спечели титлата и Лацио, който иска да поне да изпревари градския си съперник и да си гарантира място в евротурнирите. Все пак в добавеното време "росонерите" грабнаха пълния комплект от три точки, благодарение на гола на Сандро Тонали. Успехът изкачи Милан на лидерската позиция.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
881