Наполи с малко очаквана загуба (видео)


FUTBOL-TV

Наполи с малко очаквана загуба (видео)

Наполи инкасира малко очаквана загуба срещу гостуващия Емполи в среща от 34-ия кръг на Серия А. "Партенопеите“ могат да съжаляват, тъй като водеха с 2:0 до 80-ата минута. И въпреки това тосканците не се предадоха и обърнаха нещата в своя полза за около 10-тина минути.

Малко преди почивката резултатът бе открит. Дрис Мертенс бе точен след асистенция на Ървинг Лосано. В 53-ата минута гостите отправиха втория си точен удар и той отново се превърна в гол. Този път автор на попадението беше капитанът Лоренцо Инсиние.

В 80-ата минута една рикоширала топка отиде при Лиъм Хендерсън, който намали изоставането на тима си със своя изстрел. Три минути след това Андреа Пинамонти притесни вратаря на противниковия отбор и това даде резултат - 2:2. В 87-ата минута обратът бе пълен, след като Пинамонти се разписа и с глава.

Това е първи успех за Емполи за тази календарна година, след като не бяха спечелили нито един от последните си 17 мача във всички турнири, а за последно бяха победили в шампионатен мач именно Наполи през декември.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
450