Тоти: Знам как се чувства Ибрахимович


Н. Гавазов

 Тоти: Знам как се чувства Ибрахимович

Легендата на Рома Франческо Тоти говори за 40-годишния нападател на Милан Златан Ибрахимович, който може да сложи край на кариерата си в края на сезона заради трайни контузии.

"На най-големия си враг не бих пожелал това, което ми се случи през последната година от професионалната ми кариера. Когато свикнеш да излизаш само като резерва, постепенно губиш ритъма. Излизаш на терена и осъзнаваш, че топката пристига късно, все пак главата ти казва какво да правиш, но краката ти изостават.

Като футболен фен се надявам да продължи. Надявам се утре сутринта да се събуди без всички физически проблеми, които има. Това би било подарък за него и за всички нас, които следим футбола. Знам как се чувства. Това решение е много лично. Надявам се, че ще играе толкова дълго, колкото иска, но при условие, че тялото му му позволява да бъде решаващият играч, какъвто винаги е бил“, заяви Тоти.

Ибрахимович се завърна в Милан през зимата на 2020 г. Оттогава шведът изигра 69 мача с фланелката на "росонерите", в които отбеляза 36 попадения. Скандинавският нападател има и 56 гола в 85 мача за италианския клуб през сезоните 2010/11 и 2011/12.

  Сподели
646