Влахович спаси Юве от погром (видео)


FUTBOL-TV

Влахович спаси Юве от погром (видео)

Ювентус и Болоня изиграха двубой от 33-ия кръг на Серия А. Двата отбора завършиха при равен резултат 1:1.

В 14-та минута Дибала пробва да се разпише от пряк свободен удар, с което прати топката покрай вратата. В 23-та минута Адриен Рабио се присъедини към отправилите неточен удар, след като стреля с глава. 6 минути след това дойде и първият удар в рамките на вратата, но Шчесни спаси.

Първият гол в мача дойде едва в 52-та минута и то за гостите от Болоня. Роберто Сориано изведе с чудесен пас Арнаутович, който заобиколи Шчесни и със своя удар откри резултата с 0:1. По този начин австрийският национал е автор на последните шест гола на Болоня, като става едва вторият футболист в клубната история с подобна серия след легендарния Анджело Скиавио през 1933 г.

След спорна ситуация прегледана и с ВАР Сумаоро получи директен червен картон, а заради бурната реакция на изгонването на съотборника си Медел получи жълт картон, а след това и червен. Така гостите останха с 9 играчи на терена и с 1 гол преднина. До края на мача Ювентус макар и с числено превъзходство успя да отбележи само един гол и да оформи равенството 1:1 в 95-та минута с попадение на Влахович.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
513