Ювентус ще запише срещу Дженоа трета поредна победа


Н. Гавазов

Ювентус ще запише срещу Дженоа трета поредна победа

Ювентус - Дженоа
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 10.04.2011
Час: 13:30
Съдия: Марко Гуйда

Ювентус посреща Дженоа в среща от 32 кръг на Серия А и ще се опита да развие успеха си от последните два мача срещу Бреша и Рома, което ако се случи, то за първи път през сезона „Старата госпожа" ще влезе в серия от три поредни победи. Очевидно е, че в момента „бианконерите" се радват на добро здраве, но въпреки това изоставането от четвъртия в класирането Удинезе е цели осем точки и за да разчитат възпитаниците на Делнери на някакви шансове за класиране за Шампионската лига, то те ще трябва да спечелят всичките си останали двубоя до края на шампионата. След победата над Рома през миналия уикенд, торинци заемат седмо място в класирането с 48 точки в актива си.

Дженоа е един от тези отбори, които са далеч от местата за класиране в европейските турнири, но също така и от опасната зона, която би изпратила тима в Серия В. Въпреки това, облаците около главата а наставника на тима Балардини се сгъстяват от мача на мач, защото в последните си пет двубоя от шампионата „грифоните" имат само една победа, а загубата на „Мараси" от Каляри през миналия уикенд бе определена от президента Прециози като „най-срамната" досега. След нея Дженоа се намира на 12-то място в класирането с 39 точки.

Делнери няма да може да разчита на контузените Салихамиджич, Буфон, Де Чели, Киелини, Ринуадо и Сисоко, както и на наказания Гросо. През седмицата наставника на „бианконерите" използваше в тренировките игра с трима нападатели и точно на тази схема ще заложи и срещу Дженоа, която всъщност му донесе успех срещу Рома" 4-3-3. Вероятен състав: Сторари; Мота, Бонучи, Барцали, Траоре; АСкуилани, Мело, Маркизио; Красич, Матри, Пепе.

Велосо, Куцка, Дестро и Рафиня са контузени и отпаднаха от групата на Дженоа за двубоя. Накзан за един мач е и Крисчито, което означава, че Антонели ще заиграе на левия фланг на халфовата линия, а в атака ще видим Паласио и Флоро Флорес. Схемата на игра ще бъде 4-2-2. Вероятен състав: Едуардо; Место, Каладзе, Дайнели, Морети; Роси, Конко, Милането, Антонели; Паласио, Флорес.

За любителите на статистиката: Ювентус е победител в седем от последните десет мача между двата отбора. Последната победа на Дженоа в Торино е от януари 1991 година. „Грифоните" имат само една победа в последните си осем мача като гост. Миналата година двубоят на „Олимпико" в Торино завърши при резултат 3:2 за Ювентус.

Ювентус спечели последните си два мача в Серия А и съживи шансовете си да играе догодина в Европа. Дженоа от своя страна няма за какво да се бори в края на сезона, освен да защити името си. Фаворит в срещата е тима воден от Делнери и най-вероятно „бианконерите" ще запишат трета поредна победа, въпреки, че през настоящия сезон „Старата госпожа" си остава най-непредвидимия отбор.

Прогноза за: Ювентус - Дженоа 2:1

 

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

26 февруари Ювентус - Болоня 0:2 (Серия А)
05 март Ювентус - Милан 0:1 (Серия А)
12 март Чезена - Ювентус 2:2 (Серия А)
20 март Ювентус - Бреша 2:1 (Серия А)
03 април Рома - Ювентус 0:2 (Серия А)

Дженоа:

27 февруари Катаня - Дженоа 2:1 (Серия А)
06 март Интер - Дженоа 5:2 (Серия А)
13 март Дженоа - Палермо 1:0 (Серия А)
20 март Болоня - Дженоа 1:1 (Серия А)
03 април Дженоа - Каляри 0:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Ювентус - Дженоа

89 мача
53 победи за Ювентус
18 равенства
18 победи за Дженоа
Голова Разлика: 188:96 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.60
Равен - 3.60
Дженоа - 6.50

Коефициенти от Offsidebet:
Ювентус - 1.55
Равен - 3.60
Дженоа - 6.60

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
174