Анонс на 31-ви кръг на Серия А - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 31-ви кръг на Серия А - срещите в събота

Специя - Венеция

Специя има 29 точки, което осигурява на отбора 16-то място в таблицата на Серия А. Те допуснаха 4 поражения в 5 кръга. В последния кръг домакините не успяха да се справят със Сасуоло и бяха победени с резултат 1:4. Преди това те загубиха от Ювентус и Рома с 0:1.

Единственият положителен резултат за месеца е победата над Каляри (2:0). Общо Специя има само 8 победи в 30 мача от турнира.

Мехди Бурабия, Ебрима Коли, Лео Сен, М'Бала Нзола и Якопо Сала няма да играят.

Венеция е в зоната на изпадащите с 22 точки. В момента тимът е  в серия от 4 загуби в турнира. Като цяло Венеция е без победи в пет мача, за последно тя спечели на 12 февруари Торино (2:0). В същото време отборът има само 5 победи през този сезон.

След победата над Торино Венеция имаше поражения от Верона (1:3), Сасуоло (1:4), Лацио (0:1) и Сампдория (0:2).

Томас Хенри, Лука Лецерини и Серхио Ромеро няма да играят. Под въпрос са  Антонио Вака, Денис Джонсен и Микаел Куизанс.

Труден за прогнозиране мач. Едно е сигурно - едва ли ще видим много голове. През есента двата тима си вкараха три гола и това бе най-резултатната среща от последните седем.

Прогноза: Специя - Венеция 1:0

 

Лацио - Сасуоло

Лацио е седми в Серия А след 30 изиграни мача, в които спечели 49 точки. Точно преди паузата за срещите на националните отбори, Лацио провали двубоя с Рома. Дербито завърши с поражение с 3:0 за "орлите". Но също така трябва да кажем, че през март Лацио постигна  победи над Каляри и Венеция, без да допусна нито един гол.

През този сезон само Ювентус и Наполи успяха да спечелят на терена на Лацио.

Сасуоло е на девето място с 43 точки в 30 мача.

Преди две седмици Сасуоло победи Специя с 4:1 у дома, като удължи серията си без загуба до пет мача. В този сегмент отборът на Алесио Диониси постигна четири победи. Интересното е, че поредицата започна с гостуваща победа над Интер.

Сасуоло отбеляза 14 гола в последните си пет мача.

"Зелените" три пъти победиха Лацио в последните четири мача между тези отбори. За това е изненадващо, че букмейкърите категорично поставят столичани за фаворит. Освен това "орлите" са много нестабилни.

Прогноза: Лацио - Сасуоло 1:1

 

 

Салернитана - Торино

Салернитана продължава да заема последното 20-о място в класирането на Серия А с едва 16 точки в 28 мача. През този сезон отборът успя да вкара само 22 гола и допусна 65 в собствената си мрежа.

През последните 11 мача Салернитана зарадва феновете си с победа само веднъж, загуби 5 пъти и не успя да определи най-силния със своите съперници 5 пъти.

С 35 точки Торино е на 11-то място в класирането на Серия А. Отборът не разчита на участие в евротурнирите и не е застрашен от изпадане. "Биковете" са без победа в осем мача. През този период те завършиха четири пъти наравно и четири пъти загубиха.

В миналия кръг торинци загубиха с 1:0 на гости на Дженоа.

Гостите са фаворити, но не бива да очакваме много попадения. Вероятно ще видим само един гол, което няма да е изненадващо.

Прогноза: Салернитана - Торино 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
764