Интер се спаси в последните секунди, Рома също си спечели само точка (видео)


FUTBOL-TV

Интер се спаси в последните секунди, Рома също си спечели само точка (видео)

Интер се спаси в края и завърши 1:1 при визитата си на Торино в среща от 29-ия кръг на италианската Серия "А". Бразилският централен защитник Бремер (12) даде аванс на "биковете", а Алексис Санчес (90+3) спаси "нерадзурите" от загуба, но след провала им те остават на 4 точки от градския им съперник и лидер Милан.

Още в третата минута капитанът на торинци Андреа Белоти имаше шанс да открие резултата, но след удара му топката мина покрай дясната греда на Ханданович. В 12-ата минута при центриране от корнер Бремер се възползва от меле в наказателното поле на шампионите и от близка дистанция насочи топката във вратата за 1:0.

Алексис Санчес се превърна в герой за "нерадзурите". Чилиецът фиксира крайното 1:1, след като отблизо реализира свалена топка от Един Джеко.

Рома измъкна точка като гост на Удинезе в здрав двубой от 29-ия кръг на италианската Серия А. Срещата на "Дачия Арена“ завърши наравно при резултат от 1:1. В герой за "вълците“ се превърна Лоренцо Пелегрини, който вкара дузпа в четвъртата минута на добавеното време и спаси точката за своите. Преди това - Нахуел Молина бе открил резултат след 15 минути игра. В крайна сметка и този двубой завърши наравно.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
564