Анонс на 29-ти кръг на Серия А - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 29-ти кръг на Серия А - срещите в събота

Салернитана - Сасуоло

Салернитана е в тежка ситуация, заемайки последното място с 15 точки от 26 мача и 61 допуснати гола. Разликата от спасителния бряг е 10 пункта и само голям оптимист може да е убеден в спасението на отбора. А и признаците на живот от страна на футболистите на Давиде Никола не са достатъчни. Да, южняците имат само една загуба в последните си пет мача, но четирите равенства са много малко за спасението на тима.

Сасуоло по чудодеен начин се преобрази и напомни за предишните си години, когато караше грандовете да треперят. След загубата от Сампдория с 4:0 в началото на февруари, "зелените" дадоха битка на Рома и бяха близо до успех срещу "вълците", но в крайна сметка направиха 2:2. След този мач хората на Алесио Диониси записаха три последователни победи, като един от успехите бе срещу Интер. Така Сасуоло събра 39 точки и се изкачи на 10-то място в таблицата за класиране.

Гостите са фаворити в двубоя. Салернитана показва характер в последните си срещи, но пък "зелените" набраха форма и увереност, а по-голямата им класа предопределя изхода на срещата.

Прогноза: Салернитана - Сасуоло 1:2

 

Специя - Каляри

Това е дербито на борещите се за оцеляването си и съветът ни към почитателите на футбола е да не пропускат този мач.

Специя има 26 точки, с 4 над опасната зона, а само преди месец този отбор бе хит, след гръмките си победи над Наполи и Милан. Лигурци обаче тотално се промениха през последния зимен месец и след равенството със Салернитана допуснаха четири поредни загуби. Да, всичките поражения са минимални, с по един гол разлика и в някои от случаите хората на Тиаго Мота можеха да вземат нещо, но в крайна сметка е важен резултатът на таблото и какво влиза в "кошницата".

Каляри дълго време се подвизаваше в тройката на неудачниците, но Валтер Мадзари успя да преобрази тима и сардинци записаха серия от пет мача без загуба. При това в този период те победиха като гости Аталанта и Торино и направиха равен с Наполи. В миналия кръг островитяните обаче претърпяха тежка домакинска загуба от Лацио, плащайки скъпо за авантюристичната си игра. Така или иначе сега ситуацията е значително по-добра отпреди, защото Каляри събра 26 точки и смело гледа напред.

Интересен двубой, в който ще видим здрава битка и много гореща атмосфера. Съветът ни е да се използват два знака, а "2"-та задължително трябва да присъства в комбинацията.

Прогноза: Специя - Каляри 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
639