Юве с победна серия (видео)


FUTBOL-TV

Юве с победна серия (видео)

Ювентус и Специя изиграха двубой от 28-ия кръг на Серия А. Домакините победиха с 1:0 на стадион "Алианц Стейдиъм". Българският национал Петко Христов остана неизползвана резерва.

Първата добра ситуация дойде в 18-та минута Куадрадо подаде към Артур, който стреля силно, но Проведел се намеси по отличен начин и спаси. 3 минути по-късно след грешка на Проведел домакините успяха да организират контраатака и да отбележат гол за 1:0. Душан Влахович, Мануел Локатели и Мората разиграха отлично, а след това испанецът стреля по земя и откри резултата. В 33-ата минута "Старата госпожа" проведе добра контраатака, но този път Проведел внимаваше и изби шута по земя на Куадрадо.

Гостите, които отправиха едва един изстрел за цялото първо полувреме, имаха отлична възможност да изравнят резултата в 51-ата минута. Тогава Емануел Джаси засече отлично с глава от обещаваща позиция след центриране в наказателното поле, но скучаещият през първата част Войчех Шчесни успя да улови топката на голлинията. В 84-та минута влезлият от пейката Салва Ферер поиска дузпа за фаул на Адриен Рабио срещу него, но след проверка със системата ВАР беше решено, че няма основания за такава.

Малко преди края Агудело имаше шанс за попадение, но стреля покрай лявата греда на Шчесни. До края не се случи нещо по-интересно и Ювентус се поздрави с важна победа.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
506