Предпоследният в Серия А спря Интер


FUTBOL-TV

Предпоследният в Серия А спря Интер

Интер записа разочароващо 0:0 като гост на предпоследния в Серия А - Дженоа и така направи нова грешна стъпка по пътя към титлата. Опашкарят се защитаваше храбро срещу шампионите и даже създаде няколко добри положения, които можеха да му донесат победата.

Дженоа първи можеше да поведе в резултата, когато в 7-ата минута пред Алберт Гудмундсон се откри добра възможност в наказателното поле на Интер, но ударът му не бе точен. В 29-ата минута Филипо Мелегони отправи далечен удар, насочвайки топката под напречната греда на вратата на Самир Ханданович, но той се намеси и спаси.

В 62-ата минута след центриране от корнер Д'Амброзио нанесе удар с глава, който срещна напречната греда. Малко след това Чалханоолу стреля от пряк свободен удар, но не намери целта. 

С това Интер не успя да се възползва от грешната стъпка на градския съперник Милан, завършил 1:1 с Удинезе по-рано тази вечер.

"Росонерите" продължават да водят в класирането с 57 т., но и с мач повече от Интер и Наполи, които имат съответно 55 и 54 т.

  Сподели
402