Три греди, много положения и без гол на Виляреал - Реал Мадрид


FUTBOL-TV

Три греди, много положения и без гол на Виляреал - Реал Мадрид

Реал Мадрид не успя да стигне до успеха в дербито с Виляреал и така направи поредна грешна стъпка по пътя към титлата в Примера Дивизион.

Двубоят бе равностоен с шансове и за двата тима, като домакините удариха една греда. За гостите същото сториха Гарет Бейл и Лука Йович.

Особено интересно бе положението при последната греда, която падна секунди преди последния съдийски сигнал. Секунди преди последния съдийски сигнал късметът отново покри домакините, които бяха хванати на контраатака. Резервата Лука Йович се откъсна зад защитата на "жълтата подводниц“. Сърбинът технично успя да прехвърли Рули. Топката обаче се отби от напречната греда. Последва добавка на Начо, но с ключова намеса се отчете Серж Орие. Бранителят беше застанал на голлинията и успя да избие. 

Преди това - двата отбора наобиколиха съдията в 23-ата минута след неспортсменка проява на Карвахал. Десният бек на Реал изрита топката в лицето на падналия Ло Селсо и това предизвика гнева на домакините. В разправията жълти картони получиха Едер Милитао и Хуан Фойт, а Карвахал се извини за безумните си действия и се отърва без официално предупреждение.

Равенството позволи на Севиля да скъси аванса на Реал Мадрид и разликата между двата отбора на върха в Ла Лига вече е само 4 точки.

 

  Сподели
257