Анонс на 25-ти кръг на Серия А - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 25-ти кръг на Серия А - срещите в събота

Лацио - Болоня

Лацио ще приеме Болоня в мач от 25-я кръг на Серия А. "Орлите" претърпяха поражение от Интер в началото на януари, но след това се поправиха, записвайки две победи с по 3:0 на гости на Салернитана и Фиорентина. Така хората на Маурицио Сари се изкачиха на 6-то място, на 6 пункта от четвъртия Ювентус, което означава, че столичани са в битка за място в Шампионска лига.

Болоня е стабилен средняк, който е известен със своето непостоянство заради авантюристичния си стил на игра. В момента обаче "рособлу" се намират в тежък период, защото нямат победа в последните си четири мача, като допуснаха три загуби в този период. Това отдалечи тима от десетото място и сега колективът на Синиша Михайлович е 13-ти, на 4 пункта от десетия Торино.

Болоня е неприятен съперник за Лацио. Столичани влизат в сблъсъка с две поредни поражения срещу "рособлу" и само 3 победи в последните седем двубоя. В срещите между тези два отбора винаги има голове, а общо 22 попадения бяха отчетени в последните 7 двубоя между двата тима.

Очакванията са, че Лацио ще доминира и вероятно ще спечели мача, но Болоня няма да се даде без бой.

Прогноза: Лацио - Болоня 2:1

 

Торино - Венеция

Торино ще приеме Венеция, надявайки се на успех, който ще му помогне в борбата за попадане в топ 8. "Биковете" започнаха годината с две победи, но след това не успяха да пречупят Сасуоло, а в миналия кръг изненадващо се провалиха в Удине. Така торинци остана с 32 точки, които им отреждат десета позиция, на 4 пункта от осмото място.

Венеция е в зоната на изпадащите, на две точки от спасителния бряг. Новакът обаче никак не изглежда безнадеждно, каквито бяха прогнозите преди старта на кампанията. Факт е, че "крилатите лъвове" имат и мач в запас, който може да им помогне. Иначе хората на Паоло Дзанети са без победа в последните си десет двубоя, със седем поражения в този период.

Торино е фаворит в мача и всякакъв друг резултат, освен победа за домакините ще бъде огромна изненада.

Прогноза: Торино - Венеция 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
501