Агент обвини Джерард в неприязън към Туaнзебе


Н. Гавазов

Агент обвини Джерард в неприязън към Туaнзебе

Димитри Туанзебе, който е агент и брат на Аксел Туанзебе, обвини мениджъра на Астън Вила Стивън Джерард, че изпитва неприязън към футболиста.

Миналото лято Манчестър Юнайтед изпрати Аксел под наем във Вила за трети път, но споразумението между двата клуба бе анулирано и 24-годишният защитник отиде в Наполи през миналата седмица.

Дмитрий обяснява този обрат с факта, че Джерард, легендата на Ливърпул, не харесва Аксел и не му дава пълен шанс да се докаже.

"Аксел е доволен от новия етап в кариерата си и да играе за чуждестранен клуб с такава история и такива страстни фенове.

Аксел реши да направи този ход едва след като стана ясно, че той не е първият избор на мениджъра като централен защитник и че предложението на Наполи е много примамливо.

Имам много смесени емоции относно времето на Аксел във Вила. Той бе обичан от феновете и изигра ключова роля за класирането им за Висшата лига.

Въпреки това, след назначаването на Стивън Джерард на "Вила Парк", се появи усещането, че съперничеството между Манчестър Юнайтед и Ливърпул е възобновено.

За да избегна всякакви съмнения, ще кажа, че Аксел бе много отворен да остане във Вила. Той обича феновете, обича Бирмингам, но може да развие кариерата си само когато има справедливи възможности да играе", съобщи Димитри пред ESPN.

  Сподели
702