Вратата на Милан е отворена за Балотели


Н. Гавазов

Вратата на Милан е отворена за Балотели

Агентът на Марио Балотели заяви, че клиентът му се чувства щастлив в Манчестър Сити, но евентуален трансфер в Милан е напълно възможен, съобщава Sky Sports 24. Младият нападател има някои проблеми напоследък с „гражданите", което повдига въпроси относно неговото бъдеще. Миналата седмица той получи ненужен червен картон в срещата-реванш от Лига Европа срещу Динамо Киев и остави съотборниците си с човек по-малко, което доведе и до отпадането на тима.

„Много неприятен момент за Марио и той не е щастлив от ситуацията, но тя ще го направи по-силен отпреди. Независимо от това, той няма проблеми с клуба или треньора Роберто Манчини. Част от английските медии изобщо не се съобразяват какво пишат и правят всичко възможно да създадат драма. Момчето е разочаровано от изгонването си и от факта, че не беше избран да играе за националния отбор на Италиа в резултат на това изгонване. Той вече разговаря с Прандели и отношенията им са много интересни", заяви Мино Райола.

„Надявам се, че един ден той отново ще може да играе в дербито на Милан", намекна агентът за евентуално завръщане на Балотели в Италия.

 

  Сподели
151