Делнери: Първенството не е толкова леко, както на книга


Н. Гавазов

Делнери: Първенството не е толкова леко, както на книга

Наставникът на Ювентус Луиджи Делнери сподели своите впечатления от победата над Бари с 2:0 в среща от 30-я кръг на Серия А и не пропусна да похвали играта на Дел Пиеро в този мач. Според наставника на „бианконерите", първенството е много трудно и не е това, както се вижда отстрани от някои фенове. Делнери допълни също така, че основната причина тима да не е конкурентноспособен за титлата са многобройните контузии през сезона.

„В последните си срещи Бреша се представиха много добре, например срещу Наполи и Интер, но ние не им позволихме да направят кой знае какво, а гола който допуснахме бе поради невнимание от нашата защита. Създадохме положения и заслужавахме победата, която постигнахме благодарение на майсторството на Дел Пиеро. Това е символа на отбора и най-хубавото е, че се намира в прекрасна форма", зави за Sky Italia наставника на Ювентус.

„Първенството продължава да бъде трудно и не изглежда така, както го описват на книга: срещу Бреша дори Интер и Наполи загубиха точки. Ние също загубихме много точки, но съжалявам, че не успяваме да се представим по начина, по който започнахме сезона. Сполетяха ни много контузии и ако в началото бяхме конкурентноспособни за титлата, сега вече не сме, а и минаваме през много трудности", завършва Делнери.

 

  Сподели
165