Наполи - Каляри: Без шансове за гостите


Н. Гавазов

Наполи - Каляри: Без шансове за гостите

Наполи - Каляри
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 20.03.2011
Час: 21:45
Съдия: Антонио Дамато


Наполи след като загуби от Виляреал и Милан си възвърна формата след победата като гост над Парма през миналия уикенд, където в рамките на едно полувреме хората на Мадзари се разправиха с „дуковете" с голове на Хамшик, Лавеци и Маджо. В момента „партенопеите" са на трето място в класирането с 56 точки и след грешките, които лидера Милан допусна в последните си два мача, една победа над Каляри ще ги доближи само на три точки от върха. А това означава, че отбра от Неапол отново е в борбата за титлата, а изявлението на Хамшик, че до края на първенството той и съотборниците му ще притискат „росонерите' явно не са напразни.

От групата на Наполи отпаднаха контузените Кампаняро, Сантакроче и Грава, както и наказания Маджо. Старши-треньорът Валтер Мадзари лекува камъни в бъбреците и тима ще се води от неговия асистент Л'аленаторе, което няма да промени тактическата постройка на отбора. Схема на игра 3-4-2-1 с Кавани, който ще бъде подпомаган в дълбочина от Лавеци и Хамшик. Ароника ще започне мача от пейката, което означава, че на левия фланг на защитата ще бъде Руис.


Каляри пристига за сблъсъка на „Сан Паоло" след като на свой терен през миналия уикенд бе опустошен от Удинезе с 0:4. Сардинци се намират в средата на таблицата, където са далече от опасната зона, но и далече от местата, даващи прави за участие в евротурнирите. Това обаче не означава, че тима от „Сант Елия" не играе мотивирано, защото победи Лацио преди два кръга и същото можеше да стори като гост на Болоня, ако не бе гола на Рамирес в 90-та минута.

Писано и Нене отпадат от гостите поради контузии, а Астори е наказан за една среща. Най-вероятно Рагаци ще остане на пейката, което пък означава, че Лазари ще бъде на левия фланг. Схема на игра 4-3-2-1, с Акуафреска начело на атаката.

Възвръщането на формата на Наполи е достатъчно основание за притеснение от страна Каляри преди мача. Очевидно е също така, че домакините са по-мотивирани да победят, а по-добрата им класа и това, че не са допуснали гол на „Сан Паоло" от 21 ноември, когато победиха Болоня с 4:1 ни дава основание да заложим на отбора на Мадзари. Шансовете гостите да направят нещо в този мач са наистина малки и те напълно контрастират с амбициите на домакините, което прави срещата предрешена.

Прогноза за: Наполи - Каляри 2:0


Последни 5 изиграни срещи:

Наполи:

20 февруари Наполи - Катаня 1:0 (Серия А)
24 февруари Виляреал - Наполи 2:1 (Лига Европа)
28 февруари Милан - Наполи 3:0 (Серия А)
06 март Наполи - Бреша 0:0 (Серия А)
13 март Парма - Наполи 1:3 (Серия А)

Каляри:

13 февруари Каляри - Киево 4:1 (Серия А)
19 февруари Интер - Каляри 1:0 (Серия А)
27 февруари Каляри - Лацио 1:0 (Серия А)
06 март Болоня - Каляри 2:2 (Серия А)
13 март Каляри - Удинезе 0:4 (Серия А)


Досегашни срещи:

Наполи - Каляри

51 мача
17 победи за Наполи
21 равенства
13 победи за Каляри
Голова Разлика: 50:40 за Наполи


Коефициенти от bet365:
Наполи - 1.57
Равен - 3.60
Каляри - 6.50

Коефициенти от Offsidebet:
Наполи - 1.53
Равен - 3.65
Каляри - 6.80

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
178