Ювентус - Бреша: Поредният труден мач за Старата дама


Н. Гавазов

Ювентус - Бреша: Поредният труден мач за Старата дама

Ювентус - Бреша
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 20.03.2011
Час: 16:00
Съдия: Доменико Чели


Ювентус - Бреша е поредната „гореща" среща в първенството на Италия. И двата отбора в еднаква степен изпитват въйпиюща нужда от точки - „Старата госпожа", за да спаси по някакъв начин сезона, класирайки се за евротурнирите, което ще бъде много трудно, а Бреша, за да запази мястото си в елита, което изглежда напълно реалистично. „Бианконерите" след като победиха Рома записаха три поредни загуби и едно равенство, което ги изпрати на осмо място в класирането с 42 точки. В последния кръг хората на Делнери поведоха с 2:0 на Чезена, но не успяха да задържат преднината си и допуснаха изравняване, което показва, че както липса на концентрация, така и на концентрация.

Ювентус е без Салихамиджич, Де Чели, Мело, Сисоко, Ринаудо, Куяларела и Якуинта, които отпадат поради контузии, а Мота е наказан за един мач. Схемата на игра ще бъде 4-4-2 с Матри и Дел Пиеро начело на атаката.


Бреша няма победа в продължение на шест месеца и въпреки тъмните облаци, които са надвиснали на отбора, хората на Бепе Личи записаха равенства срещу Удинезе, Наполи и Интер, като срещу „нерадзурите" успяха да изравнят пет минути преди края. Това приближи тима само на три точки от безопасната зона и дава основателни надежди за оцеляването на тима.

Личи няма да може да разчита на половината си отбор - Бега, Филипини, Берарди, Даламано и Санети са контузени, а Зебина, Карачиоло и Хетемаж са наказани. Това праща Зоболи на десния фланг на защитата, а в центъра и ще застане Мереко. Кордова и Коне пък застават в средата на терена. Схема на игра 3-5-2.


Ако се опрем на историческото предимство на Ювентус в този мач, то „бианконерите" би трябвало да победят без проблеми. Но очевидно е, че за „Старата госпожа" няма лесни мачове и хората на Делнери изпитват трудности срещу всеки един отбор от първенството. И все пак, основание да заложим на торинци ни дава факта, че те са домакини, както и това, че Бреша пристига с проблеми в кадрово отношение. 

 

Прогноза за: Ювентус - Бреша 2:1


Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

13 февруари Ювентус - Интер 1:0 (Серия А)
20 февруари Лече - Ювентус 2:0 (Серия А)
26 февруари Ювентус - Болоня 0:2 (Серия А)
05 март Ювентус - Милан 0:1 (Серия А)
12 март Чезена - Ювентус 2:2 (Серия А)

Бреша:

13 февруари Бреша - Лацио 0:2 (Серия А)
20 февруари Удинезе - Бреша 0:0 (Серия А)
27 февруари Бреша - Лече 2:2 (Серия А)
06 март Наполи - Бреша 0:0 (Серия А)
11 март Бреша - Интер 1:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Ювентус - Бреша

45 мача
26 победи за Ювентус
15 равенства
4 победи за Бреша
Голова Разлика: 75:31 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.44
Равен - 4.00
Бреша - 8.00

Коефициенти от Offsidebet:
Ювентус - 1.44
Равен - 3.90
Бреша - 8.10

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
132