Чезена ще продължи добрата си серия срещу Лацио


Н. Гавазов

Чезена ще продължи добрата си серия срещу Лацио

Лацио - Чезена
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 19.03.2011
Час: 19:00
Съдия: Антонио Джанокаро

Лацио приема Чезена в мач, в който двата отбора преследват съвсем различни цели - домакините в преследването на място, което да им осигури участие в Шампионската лига догодина, а гостите в борба за своето оцеляване в италианския елит. „Орлите" записаха три победи в последните си пет мача, но през уикенда загубиха с 0:2 в дербито срещу своя градски съперник, а на всичкото отгоре бяха изпреварени от конкурента си Удинезе. В момента Лацио се намира на пето място в класирането с 51 точки от 29 мача - с две по-малко от фриулци, но и само на две повече от Рома.

След като Чезена загуби срещу Удинезе и се намираше на пет точки под чертата, „морските кончета" записаха много положителна серия, в която не загубиха нито един мач и спечелиха два. Това помогна на отбора да се измъкне от зоната на изпадащите, но и дума не може да става за спокойствие, защото разликата от 18-я Лече е само една точка. Чезена изигра през уикенда срещу Ювентус мач, който се превърна в истинска драма и който показва, че „морските кончета" няма да се предадат толкова лесно - от 0:2, домакините показаха много воля и успяха да обърнат нещата до 2:2.

Лацио не само загуби градското дерби и бе задминат от Удинезе, но столичани претърпяха и големи загуби в кадрово отношение. Контузени са Роки, Дийкат, Брешчиано, Броки и Флокари. Участие в предстоящия двубой няма да вземат и Раду, Ледесма и Лихтщайнер и това поставя Еди Рея пред сериозно изпитание. Схемата на игра ще бъде 4-3-1-2. Вероятен състав: Муслера; Скалони, Биава, Диас, Гаридо; Гонзалес, Матусалем,Маури; Ернанес; Сарате, Скули.


С не по-малко проблеми в кадрово отношение пристигат и гостите. Контузени са Фатич, Будан, Фелипе, Саммарко, Росина, а за едни мач е на. наказан Джиачерини. Схема на игра 4-3-1-2. Вероятен състав: Антониоли; Чекарели, Пелегрино, Ван Берген, Лауро; Касерта, Колучи, Пароло; Хименес; Богдани, Малонга.


Двубоят се очертава да бъде изключително интересен и оспорван, въпреки коренно противоположните задачи, които решават двата отбора. Ще бъде интересно да видим дали Лацио се е възстановил психически от загубата в дербито на Вечния град. Чезена определено се намира в нещо като възход и хората на Фикаденти ще се опитат да продължат доброто си представяне. На пръв поглед мача е предрешен, според мен тези, които заложат изцяло на „орлите" ще допуснат грешка.


Прогноза за: Лацио - Чезена 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Лацио:

13 февруари Бреша - Лацио 0:2 (Серия А)
20 февруари Лацио - Бари 1:0 (Серия А)
27 февруари Каляри - Лацио 1:0 (Серия А)
06 март Лацио - Палермо 2:0 (Серия А)
13 март Рома - Лацио 2:0 (Серия А)

Чезена:

13 февруари Чезена - Удинезе 0:3 (Серия А)
20 февруари Парма - Чезена 2:2 (Серия А)
27 февруари Чезена - Киево 1:0 (Серия А)
06 март Сампдория - Чезена 2:3 (Серия А)
12 март Чезена - Ювентус 2:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Лацио - Чезена

15 мача
4 победи за Лацио
10 равенства
1 победа за Чезена
Голова Разлика: 15:6 за Лацио


Коефициенти от bet365:
Лацио - 1.66
Равен - 3.50
Чезена - 5.50

Коефициенти от Offsidebet:
Лацио - 1.70
Равен - 3.40
Чезена - 5.20

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
191