Палермо - Милан: Росонерите ще се завърнат на победния път


Н. Гавазов

Палермо - Милан: Росонерите ще се завърнат на победния път

Палермо - Милан
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 19.03.2011
Час: 21:45
Съдия: Паоло Талиавенто

Преди три месеца Палермо чукаше на вратата на Шампионската лига за новия сезон, но сега това нещо изглежда само една мечта. „Росанеро" са единствения отбор в Серия А с пет поредни загуби и едва ли точно отбора на Милан е най-подходящият съперник за коригиране на негативната серия. Със смяната на Делио Роси със Серсе Козми нещата не се подобриха по никакъв начин и сицилианци дори не са отбелязали гол в последните си четири мача. В последния кръг срещу Генуа имаше някои окуражаващи признаци, че нещата се подобряват, но в крайна сметка „росанеро" загуби с 0:1. В момента Палермо се намира на девето място и има в актива си 40 точки от 29 мача.

Милан пристига в Сицилия със самочувствието на лидер в класирането и „росонерите" имат пълно основание за това, защото са отбора с най-много победи и най-малко допуснати загуби в първенството. В последните си изяви обаче Милан не е толкова убедителен и след равенството като гост на Тотнъм в средата на миналата седмица, което изхвърли отбора от Шампионската лига, последва още един шок - с гол на Касано в 82-та минута „росонерите" се добраха до равенството 1:1 срещу практически изпадналия Бари. Милан е първи с 62 точки и продължава да запазва дистанцията от пет точки с Интер.

Палермо е без контузения Касани и наказаните Бово и Карозиери. По този начин в центъра на отбраната ще видим Гоян, а Анделкович ще бъде на резервната скамейка. Схема на игра 3-4-1-2. Вероятен състав: Сиригу; Нуньос, Гойян, Миглачио; Дамиан, Бакинович, Бочерино, Бальарети; Пасторе; Пнила, Миколи.

За Милан няма да играят Пирло, Индзаги и Амброзини, които са контузени, както и наказания за три мача Ибрахомич, който с настощия двубол започва да изтърпява наложената му санкция. Схема на игра ще бъде 4-3-1-2. Вероятен състав: Абиати; Абате, Неста, Силва, Антонини; Гатузо, Ван Бомел, Фламини; Зеедорф;Пато, Касани.


Интересно ще бъде да видим отговора на Милан, който пристига в Сицилия без наказания Златан Ибрахимивич. От Палермо вече обещаха, че отбора е готов да победи лидера в касирането, но от друга страна пък по-качествения тим е този на гостите, който ще се опита срещу „сицилианците" да постигне успех. Нормално е да заложим на росонерите в мача,  но нека и  да си припоним онова 3:1, което домакините постигнаха миналата година.

Прогноза за: Палермо - Милан 1:2


Коефициенти от bet365:
Палермо - 3.50
Равен - 3.30
Милан - 2.10

Коефициенти от Offsidebet:
Палермо - 3.50
Равен - 3.20
Милан - 2.10

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
216