Фиорентина удари Милан в мач със седем голa (видео)


FUTBOL-TV

Фиорентина удари Милан в мач със седем голa (видео)

Фиорентина записа доста сладка победа с 4:3 над Милан в двубой от 13-ия кръг на Серия А.

След само пет минути Ибрахимович прати топката във вратата на съперника, но имаше сигнал за засада. След още 10 минути, този път резултатът бе открит след грешка на Чиприан Татарушану. Вратарят хвана топката при центриране от корнер, след което веднага я изпусна, а Дънкан се възползва и я добута във вратата за 1:0.

Малко преди края на първата част Сапонара шокира бившия си отбор с невероятен техничен удар от границата на наказателното поле за 2:0. След почивката пък бе още по-интересно.

 В 60-ата Дънкан намери Влахович по чудесен начин, а нападателят заобиколи Татарушану и прати топката в опразнената му врата за 3:0. Само две минути по-късно Ибрахимович върна едно попадение за "росонерите", след като пресече пас на Бонавентура и веднага отправи шут, който се оказа точен. В 67-ата минута 40-годишният ветеран вкара втория си гол в мача, възполвайки се от добра асистенция на Тео Ернандес. 

И точно, когато "росонерите" повярваха, елементарна грешка на Тео Ернандес в 85-ата, сложи край не техните надежди. Френският национал подцени Нико Гонзалес, който му отмъкна кълбото, а дебнещият Влахович не чакаше втора покана, за да оформи 4:2.

В добавеното време Ибрахимович стреля с глава, а топката се отби първо в напречната греда, а след това и във Венути, за да се озове в мрежата на домакините. По този начин бе оформен крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
378