Юве не успя да се справи и с Чезена


В. Мухарски

Юве не успя да се справи и с Чезена

Чезена и Ювентус завършиха при резултат 2:2 в двубой от 29-ти кръг на Серия "А". По този начин играчите на Старата госпожа продължават да разочароват феновете си със слабите изяви на терена. Грандът от Торино вече в 4-ти мач не може да запише победа.

Юве дръпна в мача с два гола, дело на Алесандро Матри. Първо в 19-ата минута звездата на отбора  Алесандро Дел Пиеро с хубав пас намери Матри, който с хубав удар откри резултата. Малко по-късно двата отбора си размениха по-едно опасно положение, но Симоне Пепе, за гостите и Джакерини, за домакините, пропиляха добри възможности.

В 35-ата минута Дел Пиеро от воле нацели гредата, топката се върна и попадна в краката на Матри, който отново вкара за своя тим. Пет минути преди края на първата част Буфон събори в наказателното поле откъсващия се срещу него Марко Пароло и реферът посочи бялата точка, а Луис Антонио Хименес превърна дузпата в гол за 1:2.

През второто полувреме стражът на гостите се намеси на няколко пъти. Буфон отрази удари на Пароло, Луис Хименес и Малонга. Все пак, десет минути преди края на мача играчите на Чезена достигнаха до така желания изравнителен гол, след като Пароло с хубав шут не остави никакви шансове на пазилия по отличен начин вратар на Ювентус, оформяйки крайното 2:2.

  Сподели
188